Perjantain kierroksella jatkoaikoja ja kotivoittoja

20.11.2020
Perjantain kierroksella jatkoaikoja ja kotivoittoja

Kuva: Tomi Autio

Perjantaina Mestistä pelattiin kuudella paikkakunnalla.

FPS VS. KIEKKO-VANTAA 4-3 JA

Forssassa nähtiin kahden joukkueen kamppailu, joista molemmat varmasti haluavat kääntää viime aikaista kurssiaan. Avauserässä Kiekko-Vantaa osui kolmesti ja FPS kertaalleen, mutta kotijoukkue onnistui nousemaan tasoihin Miska Ronkaisen ja Paavo Tynin osumilla. Jatkoajalla ratkaisu nähtiin ylivoimalla, kun FPS:n ylivoima jauhoi lopulta ottelulle ratkaisun.

IPK VS. HOKKI 5-2

Iisalmessa kotijoukkue tuli vahvasti ottelun ensimmäiseen erään tehden peräti kolme maalia, kun taas vierasjoukkue Hokki osui kertaalleen. Toisessa erässä IPK:n Mikko Juusola lisäsi kotijoukkueen johdon 4-1:een rangaistuslaukauksesta ja päätöserässä molemmat joukkueet osuivat vielä kertaalleen.

KIEKKO-POJAT VS. KETTERÄ 3-1

Joensuussa Valtteri Lipiäinen osui kahdesti kotijoukkueelle avauserässä ja seuraavaa maalia saatiin odottaa päätöserään saakka, kunnes Ketterä onnistui avaamaan maalitilinsä kaventaen lukemat 2-1:een. Enempää maaleja ei nähty ennen päätösminuuttia, jolloin Samuel Salonen niittasi loppulukemat tyhjään rysään.

KEUPA HT VS. SAPKO 7-1

Keuruulla KeuPa HT lisäsi SaPKon tuskaa murskavoitolla. Avauserän vei SaPKo, mutta tämän jälkeen alkoi KeuPan juna puksuttaa vastustamattomasti ja kotijoukkue osuikin toisessa erässä kolmesti ja kolmannessa erässä peräti neljästi. KeuPan kiriä käynnistellyt Juho Koivusaari laukoi kaksi osumaa, joista toinen jäi ottelun voittomaaliksi.

ROKI VS. HERMES 2-3 VL

Rovaniemellä RoKi siirtyi ottelun puolivälin paikkeilla jo 2-0-johtoon, mutta Hermes kampesi itsensä tasoihin toisen erän alivoimamaalilla sekä päätöserän loppuhetkillä, kun Oskari Uomala viimeisteli kauden neljännen osumansa. Jatkoajalla osumia ei nähty ja lopulta lisäpiste vierasjoukkueen matkaan voittomaalikilpailun jälkeen.

TUTO VS. KOOVEE 3-4 VL

Turussa avauserässä nähtiin neljä osumaa, kun molemmat joukkueet onnistuivat kahdesti. Maalittoman toisen erän jälkeen KOOVEE siirtyi kuskin paikalle Niko Lahtisen osumalla, mutta TUTOn Ville Nieminen löi ottelun tasoihin, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä alle kaksi minuuttia. Lopulta voittomaalikilpailussa KOOVEEn Matias Haaranen taikoi kaksi osumaa, jotka riittivät lisäpisteeseen.


---
Julkaisija: