Kiekko-Pojat jatkoaikavoittoon Imatralla - Hermes kaatoi IPK:n

18.11.2020
Kiekko-Pojat jatkoaikavoittoon Imatralla - Hermes kaatoi IPK:n

Kuva: Aaro Nuoramo

TUTO Hockey, Hermes ja KeuPa HT varsinaisella peliajalla voittoihin keskiviikkoiltana. Kiekko-Pojat ja Hokki nappasivat voitot jatkoajalla.

FPS - TUTO HOCKEY 0-2

TUTO Hockey nollasi kotijoukkue FPS:n keskiviikkona. Turkulaisten maaleista vastasivat Valtteri Virtanen sekä Roope Kallio. Kari Piiroiselle nollapeli irtosi 29 torjunnalla. Waltteri Urpolahdellekin kirjattiin yksi torjunta, kun TUTO joutui vaihtamaan maalivahtia Piiroisen varusteiden korjauksen ajaksi.

HERMES - IPK 4-3

Hermes ja IPK tarjoilivat jälleen hienon jännitysnäytelmän Kokkolassa. Avauserässä molemmat onnistuivat maalinteossa kertaalleen. Leevi Aaltonen vei vieraat johtoon ja Harjun Heikki iski tasoitusosuman. Toisessa erässä maalit iskettiin lyhyissä ryppäissä. Erän alkupuolella IPK maalasi kahdesti, toistamiseen osuneen, Leevi Aaltosen ja Aapo Aholan (1+2) toimesta. Zdenek Sedlak ja Henri Limma toivat Hermeksen tasoihin kahdella nopealla maalilla ottelun 33. minuutilla. Voittomaalin laukoi lopulta upeasti etuyläkulmaan vastahyökkäykseen karannut Ville Heikkala (1+2).

HOKKI - ROKI 3-2 JA

Hokin ja Rokin välisen kamppailun ratkaisu nähtiin vasta jatkoajalla. Varsinaisella peliajalla kotijoukkueelta osuivat Jaakko Kuusisto sekä Tuomas Komulainen (1+1). Vierailta maaliverkkoa heiluttivat, Ville Heikkisen erinomaisesta esityöstä, Rasmus Smedberg sekä tasoitusosumasta vastannut Joonas Alanne. Jatkoajalla ratkaisun tykitti Risto Mattila.

KETTERÄ - KIEKKO-POJAT 3-4 JA

Myös Imatralla nähtiin vasta jatkoajalla ratkennut trilleri. Vierasjoukkue Kiekko-Pojat siirtyi toisen erän lopun kahdella nopealla maalilla rinnalle ja ohi. Kolmannen erän ainoa maali nähtiin vasta ajassa 59:54 ja siitä vastasi kotijoukkueen Arizona Coyotes-lupaus Jan Jenik. Maalin jälkitilanteesta Ketterän Niko Ahoniemelle tuomittiin 2 minuuttia poikittaisesta mailasta sekä 10 minuutin käytösrangaistus. Kiekko-Pojat käyttivät ylivoiman hyväkseen jatkoajalla ja voittomaalin viimeisteli Janne Tavi. Kiekko-Poikien Markus Kankaanperä, Olli Korhonen ja Samuel Salonen saalistivat ottelussa kaksi syöttöpistettä. Ketterältä kahden pisteen iltaa viettivät Jere-Matias Alanen (1+1) sekä Roope Reini (0+2).

PELIITAT - KEUPA HT 3-4

KeuPa HT taisteli pisteet Heinolasta. Keuruulaisten tehomiehinä Konsta Keteli (1+1), Veeti Vuorio (1+1) ja Atro Leppänen (0+2). Tulokkaiden pistepörssiä johtava Peliittojen Juuso Jämsen kasvatti myös pistetiliään maalilla ja maalisyötöllä.


---
Julkaisija: