Torstaina tarjoiltiin tasaisia taisteluja

12.11.2020
Torstaina tarjoiltiin tasaisia taisteluja

Kuva: Jarno Hietanen

Torstaina tarjoiltiin erittäin tasainen kolmen ottelun kierros.

TUTO HOCKEY - KIEKKO-ESPOO 2-1

Turussa vierasjoukkue aloitti maalinteon Erik Aution toimesta, kun vain 8 sekuntia oli ehtinyt kulua pelikellosta. Maali jäi kuitenkin vieraiden illan ainoaksi osumaksi. Turkulaisten tasoitusosuma syntyi kun avauserää oli pelaamatta 7 sekuntia. Maalin laukoi Jonne Jantunen. Ottelun voittomaali nähtiin toisessa erässä. Kauden ensimmäistä otteluaan pelannut Ville Nieminen osui tolppien väliin ajassa 35:11.

KOOVEE - KIEKKO-VANTAA 4-3 JA

Hakametsässä kotijoukkue KOOVEE pääsi jo kolmen maalin karkumatkalle Santeri Sillanpään, Eppu Varjamon ja Liam Finleyn avauserän maaleilla. Lohipaidat nousivat kuitenkin tasoihin Oliver Kiljusen kahdella osumalla ja Erkka Seppälän ylivoimamaalilla. Jatkoajalla ratkaisu syntyi ajassa 62:54 Matias Haarasen tarkalla laukauksella.

KEUPA HT - KIEKKO-POJAT 2-3 JA

Myös Keuruulla ottelun ratkaisu nähtiin jatkoajalla. Vierasjoukkue Jokipojat nousi ottelussa kahdesti tappioasemasta tasoihin ja lopulta voittoon asti. Voittomaalin viimeisteli Olli Korhonen. Puolustaja Markus Kankaanperä viimeisteli ottelussa uransa ensimmäisen Mestis-osuman.


---
Julkaisija: