RoKilta uskomaton paluu kaukaloon tauon jälkeen - IPK kaatui maalein 10-2

11.11.2020
RoKilta uskomaton paluu kaukaloon tauon jälkeen - IPK kaatui maalein 10-2

Kuva: Arno Hämäläinen

Mestis palasi tauolta yhden ottelun voimin, kun RoKi isännöi IPK:ta Rovaniemellä.

ROKI VS. IPK 10-2

Rovaniemellä nähtiin melkoinen maali-iloittelu keskiviikkona, kun RoKi takoi peräti täydet 10 maalia IPK:n verkkoon. Avauserässä isännät osuivat kolmesti ja IPK kertaalleen, mutta toisessa erässä kotijoukkue karkasi peräti neljän maalin turvin. Päätöserässä RoKi osui kolmesti mennen peräti 10-1-johtoon ja loppulukemat 10-2:een viimeisteli vierasjoukkueen Niki Koskinen. Kotijoukkueen tehomiehiä keskiviikkona olivat mm. Gabin Ville, joka viimeisteli tehopisteet 1+4, Joonas Alanne, joka nakutti tehopisteet 1+3 ja tehopisteet 2+1 viimeistellyt Ville Heikkinen.


---
Julkaisija: