IPK, KeuPa HT, Kiekko-Espoo ja SaPKo voittoihin lauantaina

31.10.2020
IPK, KeuPa HT, Kiekko-Espoo ja SaPKo voittoihin lauantaina

Kuva: Juha Leskinen

IPK, KeuPa HT, Kiekko-Espoo ja SaPKo voittoihin taukoa edeltäneellä kierroksella.

SAPKO - PELIITAT 6-4

SaPKo oli vahvempi Talvisalon iltapäiväottelussa. Puolustaja Niko Mikkola viimeisteli kaksi pässipaitojen maaleista. Kaksi pistettä kotijoukkueelta kirjauttivat myös Janne Hämäläinen (1+1), Aleksi Ek (0+2) sekä Matias Lainio (0+2). Vierasjoukkueen maaleista kaksi takoi Joel Kerkkänen.

KIEKKO-ESPOO - KOOVEE 5-0

Kiekko-Espoo nollasi KOOVEEn lauantaina. Emil Oksanen osui kahdesti ja Joonas Niemelä, Julius Rantaeskola sekä Tommi Takaveräjä muut espoolaisten maalintekijät. Roope Taposelle nollapeli irtosi 15 torjunnalla.

KEUPA HT - KETTERÄ 3-1

KeuPa HT venytti voittoputkensa kolmen ottelun mittaiseksi kukistamalla Ketterän kotikaukalossaan. Kahden pisteen miehinä Atte Antinaho (1+1) ja Konsta Keteli (1+1).

IPK - HERMES 6-3

Sarjakärki kaatoi Kokkolan Hermeksen maalein 6-3. Janne Katosalmi (2+0), Ville Sippala, Mikko Juusola, Bastien Maia ja Samuel Timonen Peli-Karhujen maalareina. Timosen maali oli uran ensimmäinen Mestis-osuma. Samuel Timosen isä Kimmo Timonen oli Ruudun lähetyksen kommentaattorin roolissa todistamassa maalia.


---
Julkaisija: