TUTO jatkaa voittoputkessa - Sarjakärki IPK palasi voittojen tielle

30.10.2020
TUTO jatkaa voittoputkessa - Sarjakärki IPK palasi voittojen tielle

Kuva: Shaun Duncan

TUTO, IPK, Hokki, Kiekko-Pojat ja KeuPa HT voittoihin perjantai-illan kierroksella.

KIEKKO-VANTAA - TUTO HOCKEY 3-4

Vantaalla nähtiin kiihkeä perjantai-illan kamppailu, josta turkulaiset poistuivat kolme pistettä rikkaampina. Vierasjoukkueen tehomiehinä kaksi maalia viimeistellyt Petteri Puhakka sekä kaksi syöttöpistettä saalistanut Tarmo Reunanen. Kotijoukkueelta puolestaan kaksi maalia viimeisteli Oliver Kiljunen ja kahdesta syöttöpisteestä vastasi Nuutti Viitasalo. Voitto oli TUTOlle jo kuudes peräkkäinen.

IPK - ROKI 5-0

IPK oli tyly isäntä ja nollasi Rovaniemen vieraat Kankaan montussa. Janne Katosalmi, Henri Knuutinen, Oliver Felixson, Bastien Maia ja Roope Laavainen Peli-Karhujen maalintekijät. Teemu Kettuselle uran ensimmäinen Mestis-nollapeli 23 torjunnalla. IPK jatkaa sarjakärjessä 2.40 pistekeskiarvolla.

HERMES - HOKKI 1-4

Kokkolassa puolestaan vieraat olivat vahvoilla ja pitivät komentoa. Ville-Valtteri Mustonen, Niko Kuiri, Jaakko Kuusisto ja Samu Pyykkönen veivät Hokin jo neljän maalin karkumatkalle ennen kuin kolmannessa erässä Hermes onnistui iskemään illan ainoaksi jääneen maalinsa Jesper Ahlgrenin toimesta. Hokki on nyt kolmen ottelun voittoputkessa.

KETTERÄ - KIEKKO-POJAT 3-5

Imatralla illan tehokkaimpana hääri vierasjoukkueen Olli Korhonen, joka viimeisteli hattutempun sekä lisäksi yhden syöttöpisteen. Markus Kankaanperä avasi pistetilinsä Mestiksessä kahden syöttöpisteen myötä. Pisteet lähtivät vieraiden matkaan 3-5 -lopputuloksen myötä.

PELIITAT - KEUPA HT 2-6

KeuPa HT haki kauden ensimmäisen vierasvoiton Heinolasta perjantaina. Puolustajien pistepörssiä johtava Sakari Turtiainen sekä keuruulaisten kultakypärä Joonas Larinmaa nakuttelivat kolme syöttöpistettä mieheen. Jani Siekkinen onnistui kahdesti maalinteossa.


---
Julkaisija: