Kotijoukkueet vahvoja torstaina - SaPKo haki pisteet Joensuusta

29.10.2020
Kotijoukkueet vahvoja torstaina - SaPKo haki pisteet Joensuusta

Kuva: Tuomas Juntunen

Perjantaina Mestistä pelattiin neljä ottelua.

HOKKI VS. ROKI 2-1

Kajaanissa RoKi oli pisteissä kiinni aina päätöserään saakka, kunnes Hokki iski kahdesti viimeisellä kympillä. Ensiksi Ville-Valtteri Mustonen tasoitti ottelun ja vain reilu minuutti myöhemmin Christoffer Seppelin laukoi Hokille pisteet kauden avausosumallaan.

KIEKKO-POJAT VS. SAPKO 2-5

SaPKo mätti Joensuun avauserässä peräti kolme osumaa ja Kiekko-Pojat onnistuikin toisessa erässä nousemaan jo maalin päähän ennen kuin Joonas Savolainen latoi lukemat 2-4:een ja lopulta Matias Lainio laukoi loppulukemat 2-5:een.

KIEKKO-ESPOO VS. KIEKKO-VANTAA 5-0

Espoossa nähtiin ottelu, joka kulki täysin kotijoukkueen hallinnassa. Toisessa erässä kotijoukkue iski kolmesti ja päätöserässä vielä kahdesti korjaten täyden pistepotin itselleen lukemini 5-0. Tommi Takaveräjä viimeisteli tehot 1+2 ja Roope Taponen koppasi 23 kiekkoa.

TUTO VS. FPS 6-3

TUTO iski kotijäällään avauserässä peräti neljä maalia, mutta FPS:n loistava ylivoima toi joukkueen toisessa erässä aina maalin päähän. Tätä lähemmäksi vierasjoukkue ei kuitenkaan päässyt vaan TUTOn kaksi päätöserän maalia ratkaisi voiton lukemin 6-3. Matias Lehtonen, Kasper Simontaival sekä Tarmo Reunanen viettivät kotijoukkueelta kolmen pisteen iltaa, kuten myös FPS:n Juhani Tamminen.


---
Julkaisija: