Tasainen lauantain kierros - Kolmella paikkakunnalla ylitöihin

24.10.2020
Tasainen lauantain kierros - Kolmella paikkakunnalla ylitöihin

Kuva: Tuomas Juntunen

Lauantaina nähtiin erittäin tasainen Mestis-kierros. Kolme viidestä ottelusta meni joko jatkoajalle tai voittomaalikilpailuun asti.

FPS - KIEKKO-ESPOO 2-3

Forssassa nähtiin tiukka taistelu sarjanousijoiden välillä. Ottelun voittomaali syntyi ajassa 53:58 espoolaisten Tommi Takaveräjän (1+1) toimesta. Aleksi Järvinen ja Anton Ollikainen vieraiden muut maalintekijät. Kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Topi Hägg sekä Teemu Karjalainen.

KEUPA HT - SAPKO 7-4

Keuruulla paukuteltiin yhteensä 11 osumaa. SaPKo siirtyi avauserässä kahden maalin johtoon Eemeli Jeskasen ja Janne Hämäläisen (2+0) toimesta. SaPKon toista maalia seuranneesta vaihdosta Tommi Niskanen (2+1) kavensi ja vain 19 sekuntia myöhemmin sama mies oli asialla tasoitusosuman merkeissä. Niskasen lisäksi kolmen pisteen miehiä kotijoukkueesta olivat myös, uran ensimmäisen Mestis-maalinsa viimeistellyt, Joni Aro (1+2), Joonas Larinmaa (1+2) sekä Sakari Turtiainen (1+2). Pässipaitojen pistekuningas lauantaina oli Matias Lainio (1+3).

PELIITAT - KIEKKO-POJAT 3-2 JA

Peliitat nousi kahden maalin takaa-ajoasemasta lopulta jatkoaikavoittoon. Maalinteon aloittivat Kiekko-Poikien Olli Korhonen ja Saku Kivinen. Kotijoukkueelta varsinaisella peliajalla osuivat Erno Ripatti ja Juuso Jämsen. Jatkoajalla Bernard Isiguzon tarkka laukaus varmistettiin tuomariston toimesta videolta.

IPK - HOKKI 3-4 VL

Viihdyttävä lauantaikamppailu Iisalmessa päättyi voittomaalikilpailussa vierasjoukkue Hokin voittoon. Ratkaiseva voittomaali Risto Mattilan nimiin.
Tehomiehinä kotijoukkueen Henri Knuutinen (1+2) ja vieraiden Tuomas Komulainen, joka onnistui kahdesti maalinteossa varsinaisella peliajalla. Hokin maalivahti Antti Karjalainen koppasi ottelussa yhteensä 47 torjuntaa.

ROKI - HERMES 2-3 VL

Myös Rovaniemellä ratkaisu nähtiin vasta voittomaalikilpailussa. Ratkaiseva voittomaali Erik Ahopellon nimiin. Varsinaisella peliajalla RoKilta maalinteossa onnistuivat Robin Colomban sekä Eddie Ahlmark ja Hermekseltä Eetu Paasovaara sekä Oskari Uomala.


---
Julkaisija: