Vantaalla ja Joensuussa ladottiin 12 maalia - Turussa mentiin jatkoille

23.10.2020
Vantaalla ja Joensuussa ladottiin 12 maalia - Turussa mentiin jatkoille

Kuva: Shaun Duncan

Perjantai-iltana pelattiin kuuden ottelun kierros. RoKi, IPK, Kiekko-Pojat, Ketterä sekä KOOVEE ottivat voitot varsinaisella peliajalla ja TUTO nappasi jatkoaikavoiton Kiekko-Espoosta.

HERMES - ROKI 4-5

RoKi haki perjantaina vieraspisteet Kokkolasta. Rovaniemeläisten tehomiehinä kahden pisteen iltaa viettäneet Kasper Elo (1+1), Henri Joki-Erkkilä (1+1), Antti Järvelä (1+1), Miro Lehtimäki (1+1) sekä Sebastian Moberg (0+2). Maalinteossa vierailta onnistui myös Ville Heikkinen. Kotijoukkueelta Reko Tornberg viimeisteli kaksi maalia (2+1) ja Eetu Paasovaara saalisti kolme syöttöpistettä.

HOKKI - IPK 1-4

Vitostien paikalliskamppailussa vierasjoukkue IPK oli vahvempi. Hugo Galletin, Ville Sippalan, Niki Koskisen ja Aleksi Hämäläisen maalien turvin pisteet matkasivat Iisalmeen. Hokin maalin viimeisteli Samu Pyykkönen. IPK jatkaa edelleen sarjakärjessä.

KIEKKO-POJAT - KEUPA HT 8-4

Joensuussa mätettiin peräti 12 maalia. Kahden maalin miehinä Kiekko-Poikien Jussi Tammela ja Oula Uski. Wiljami Kupiainen (1+2), Samuel Salonen (1+2), Saku Kivinen (0+3) ja Olli Korhonen (0+3) kotijoukkueen tehokkaimmat. Vierailta kaksi pistettä merkkauttivat Oula Kuure (1+1), Joni Piipponen (1+1) ja Atte Antinaho (0+2).

KIEKKO-VANTAA - KOOVEE 5-7

Myös Tikkurilan Trio Areenalla vietettiin 12 maalin iltaa. Ottelun ratkaisu nähtiin ajassa 56:05 kun Elias Elomaa iski voittomaalin vierasjoukkueelle. Elomaa osui vielä toistamiseen ottelun viime hetkillä tyhjään maaliin. Eero Savilahti osui kahdesti avauserässä ja Eemeli Mäki nakutteli ottelussa yhteensä kolme syöttöpistettä. Joona Koppaselle kaksi pistettä (1+1) ja näiden myötä Boston Bruins-laina nousi jälleen Mestiksen pistepörssin kärkeen. Lohipaitojen Julius Valtonen sai kauden maalihanat auki ja viimeistelikin heti kaksi osumaa. Kahden pisteen miehinä vantaalaisista myös Eetu Mäki (1+1), Oliver Kiljunen (0+2), Juuso Perttilä (0+2) sekä Erkka Seppälä (0+2).

KETTERÄ - PELIITAT 4-0

Ketterä nollasi Peliitat Imatran perjantai-illassa. Matias Varttinen aloitti illan tehokkaasti iskemällä kiekon maaliin kahdesti vajaan kuuden minuutin aikana. Myös Roope Mäkitalo osui avauserän aikana. Ottelun viimeisen osuman kolmannessa erässä viimeisteli Henry Karjalainen. Ketterälle voitto oli neljäs peräkkäinen. Juho Markkaselle uran ensimmäinen Mestis-nollapeli irtosi 29 torjunnalla.

TUTO HOCKEY - KIEKKO-ESPOO 2-1 JA

Illan vähämaalisin ottelu nähtiin Turussa. Kupittaan Marli Areenalla maalihanat avattiin vasta kolmannessa erässä Elias Karvosen vietyä kotijoukkueen ylivoimalla johtoon. Espoolaisten tasoitusosuman viimeisteli Kasperi Kosunen. Jatkoajalla Matias Lehtosen erinomaisesta läpisyötöstä karannut Kasper Simontaival niittasi kiekon reppuun ja turkulaiset neljänteen peräkkäiseen voittoon. TUTOn maalilla Kari Piiroinen torjui yhteensä 40 kertaa (6+16+15+3). Roope Taposelle torjuntoja kertyi 23 (11+5+6+1).


---
Julkaisija: