FPS ja Ketterä voittoihin - Rämö tyylitteli hatullisen maaleja

22.10.2020
FPS ja Ketterä voittoihin - Rämö tyylitteli hatullisen maaleja

Kuva: Aaro Nuoramo

FPS ja Ketterä voitokkaita torstain otteluissa. Ketterän Arttu Rämö viimeisteli hattutempun SaPKon verkkoon.

FPS - KIEKKO-VANTAA 3-2

FPS otti kauden toisen voittonsa kukistamalla Kiekko-Vantaan kotkaukalossa maalein 3-2. Ottelun ratkaisu syntyi forssalaisten kultakypärä Paavo Tynin toimesta ajassa 58:39. Kotijoukkueelta osuivat myös Teemu Karjalainen ja Miku Ronkainen. Lohipaitojen maaleista vastasivat Juuso Perttilä sekä Oliver Kiljunen.

SAPKO - KETTERÄ 1-5

Talvisalossa nähtiin torstaina Arttu Rämö-Show. Pistepörssin kärkeen noussut Rämö viimeisteli ottelussa kolme tyylikästä maalia. Vieraiden kaksi muuta maalia Jere-Matias Alasen ja Sebastian Sjöholmin nimiin. SaPKon illan ainoan osuman laukoi Matias Mutikainen.


---
Julkaisija: