IPK jatkaa sarjakärjessä - Kiekko-Pojat yllätti SaPKon

17.10.2020
IPK jatkaa sarjakärjessä - Kiekko-Pojat yllätti SaPKon

Kuva: Darren Rose

Lauantaina Mestistä pelattiin kuudella paikkakunnalla.

HOKKI VS. HERMES 2-5

Kajaanissa Hokki ja Hermes mättivät tasaisen ottelun, joka kuitenkin ratkesi päätöserässä, johon lähdettiin Hermeksen kahden maalin johdossa. Päätöserässä Hokki tuli maalin päähän, mutta tämän jälkeen Hermes iski vielä kahdesti ylivoimalla ottelun loppuhetkilllä. Kolmen pisteen iltaa vierasjoukkueelta viettivät Jaakko Niskala sekä Eetu Paasovaara.

IPK VS. ROKI 6-2

IPK jatkoi huimaa virettään RoKin kustannuksella. IPK:n tehokkaimpana toimi Bastien Maia, joka tehtaili peräti neljä tehopistettä. Avauserä oli tasainen ja päättyi maalein 1-1, mutta tämän jälkeen IPK vöyryi vastuttamattomasti helpohkoon 6-2-voittoon. Tatu Kokkola ja Hugo Gallet saalistivat molemmat kolme tehopistettä.

KIEKKO-ESPOO VS. FPS 3-1

Espoossa ottelun hahmona nähtiin kotijoukkueen maalivahti Roope Taponen, joka torjui ottelussa peräti 35 laukausta. Ottelussa FPS siirtyi toisessa erässä johtoon, mutta tämän jälkeen kotijoukkue iski kolmesti. Kotijoukkueen Erik Autio syötti peräti kolme osumaa.

KEUPA HT VS. PELIITAT 5-2

Keuruulla Peliitat siirtyi avauserässä kahden maalin johtoon, mutta toisessa erässä kotijoukkue iski peräti neljästi. Päätöserässä ainoan maalin värkkäsi KeuPan Jani Siekkinen ja KeuPalle pisteet maalein 5-2. Juho Koivusaari ja Olli Aitola viimeistelivät molemmat kolme pistettä.

KIEKKO-VANTAA VS. TUTO 1-2 VL

Vantaalla Kiekko-Vantaa ja TUTO pelasivat jälleen tasaisen kamppailun. Ensimmäisessä erässä Roope Kallio vei TUTOn johtoon ja toisessa erässä Erkka Seppälä toi kotijoukkueen tasoihin 1-1:een. Tämän jälkeen osumia ei enää nähty ja lopulta ratkaisun upotti TUTOn Mikko Laine voittomaalikilpailussa.

SAPKO VS. KIEKKO-POJAT 1-4

Joensuulaiset hakivat Savonlinnasta pisteet vahvan esityksen jälkeen. Ensimmäisessä erässä Nico Joki vei vierasjoukkueen johtoon ja toisessa erässä SaPKo tuli tasoihin, mutta lopulta vierasjoukkueen kolmen maalin kolmas erä takasi täyden pistepotin Joensuuhun.


---
Julkaisija: