Ketterä takoi kahdeksan maalia - KOOVEE haki pisteet Espoosta

16.10.2020
Ketterä takoi kahdeksan maalia - KOOVEE haki pisteet Espoosta

Kuva: Risto Nuoramo

Perjantaina Mestiksessä pelattiin kuuden ottelun kierros.

HERMES VS. IPK 2-3 JA

Kokkolassa Hermes ja IPK mättivät tasaisen ottelun. IPK esitti ottelussa hienon nousun, kun vierasjoukkue oli maalin tappiolla, muta onnistui viemään ottelun jatkoajalle 50 sekuntia ennen täyttä aikaa Atte Karppisen osumalla. Jatkoajalla sankari oli tasoitusmaalin värkännyt Karppinen, joka laukoi lisäpisteen IPK:lle.

KIEKKO-ESPOO VS. KOOVEE 2-6

Espoossa kotijoukkue siirtyi 1-0-johtoon Petteri Villasen osumalla, mutta tämän jälkeen KOOVEE meni omia menojaan lyöden loppulukemat 2-6:een. Vierasjoukkueen tehokkaimmat olivat Liam Finlay sekä Joona Koppanen, jotka molemmat tekivät tehopisteet 1+2.

KETTERÄ VS. KEUPA HT 8-3

Imatralla Ketterä takoi KeuPan verkkoon peräti kahdeksan maalia. Ennen pelin puoliväliä KeuPa siirtyi 2-1-vierasjohtoon kahdella nopealla osumalla, mutta tämän jälkeen Ketterä osui yhdeksässä minuutissa peräti neljästi karaten lopulta murskavoittoon. Niko Ahoniemi, Arttu Rämö sekä Miika Tiihonen kotijoukkueelta viimeistelivät tehot 1+2 mieheen.

PELIITAT VS. SAPKO 2-4

SaPKo haki täyden pistepotin Heinolan perjantai-illasta. Kotijoukkue siirtyi avauserässä 1-0-johtoon, mutta seuraavat kolme osumaa värkkäsi SaPKo. Tämän jälkeen Peliitat nousi vielä maalin päähän, mutta ennen toisen erän puoliväliä William Mäkinen viimeisteli loppulukemat 2-4:ään.

ROKI VS. HOKKI 5-1

Reilun minuutin pelin jälkeen Hokki siirtyi Rovaniemellä vierasjohtoon, mutta RoKi kuittasi tämän vielä ennen erän puoliväliä. Tämän jälkeen RoKi osui toisessa ja kolmannessa erässä molemmissa kahdesti pitäen pisteet Rovaniemellä maalein 5-1.

TUTO VS. KIEKKO-VANTAA 2-1 JA

Turussa nähtiin Samuel Jukurin urotekoja, kun Kiekko-Vantaan veräjänvartija torjui peräti 51 laukausta ottelussa. Tämä ei kuitenkaan riittänyt voittoon, kun TUTO tuli tasoihin 1-1:een päätöserässä ja lopulta Tarmo Reunanen ratkaisi turkulaisille voiton jatkoajalla.


---
Julkaisija: