KOOVEE ja Ketterä voittoihin torstaina

15.10.2020
KOOVEE ja Ketterä voittoihin torstaina

Kuva: Jarno Hietanen

KOOVEE ja Ketterä napsivat täydet pistepotit torstain otteluista.

KOOVEE - FPS 5-2

Hakametsän torstai-illassa kotijoukkue KOOVEE oli vahvempi lukemin 5-2. Kauden ensimmäisen ottelunsa pelannut Eero Savilahti viimeisteli ottelussa kaksi maalia. Pisterohmuna Tampereella hääri tehot 2+1 saalistanut Joona Koppanen. Niko Lahtiselle kaksi syöttöpistettä. Vieraiden maalit Paavo Tynin ja Miska Ronkaisen nimiin.

KIEKKO-POJAT - KETTERÄ 2-5

Imatran Ketterä kävi ryöstöretkellä Mehtimäellä. Arttu Rämö viimeisteli ottelussa kaksi osumaa. Muista vieraiden maaleista vastasivat Mikko Haaparanta (1+1), Sebastian Sjöholm (1+1) sekä Jesse Viskari. Kotijoukkueelta osuivat Jussi Tammela ja Valtteri Lipiäinen.


---
Julkaisija: