KOOVEE löi löylyä Kupittaalla - Peliitat nollasi Kiekko-Pojat

10.10.2020
KOOVEE löi löylyä Kupittaalla - Peliitat nollasi Kiekko-Pojat

Kuva: Shaun Duncan

KOOVEE haki vieraspisteet Kupittaalta kukistamalla TUTO Hockeyn. Peliitat nollasi Kiekko-Pojat Joensuussa ja Hokki vei vitostien derbyn vaiherikkaan pelin jälkeen 5-4. Varsinaisella peliajalla voitot nappasivat myös Kiekko-Vantaa sekä RoKi. Imatralla Ketterän ja SaPKon välinen ottelu päättyi vierasjoukkueen jatkoaikavoittoon.

TUTO - KOOVEE 1-5

KOOVEEn tehokas ylivoima koitui TUTOn kohtaloksi lauantai-iltana. Tamperelaisten ylivoima jauhoi tehokkaasti ja kahden erän jälkeen ottelu oli jo lukemissa 0-4. Ylivoimamaalit viimeistelivät Karri Aho (2+0), Liam Finlay (1+1) sekä Niko Lahtinen (1+2=3). Vierasjoukkueen neljäs maali syntyi alivoimalla TUTO-kasvatti Santeri Sillanpään toimesta. Kotijoukkueen ainoasta osumasta vastasi kauden ensimmäisen Mestis-ottelunsa pelannut Tarmo Reunanen.

FPS - KIEKKO-VANTAA 1-2

Lohipaidat hakivat Forssasta viikonlopun toisen voittonsa. Voittoon tarvittavat maalit viimeistelivät Jarkko Pynnönen sekä Christian Silfver. Molempiin maaleihin esityön tekivät kaksikko Erkka Seppälä & Julius Valtonen. Totte Moberg onnistui isänniltä maalinteossa. Kiekko-Vantaan vakuuttava maalivahti Samuel Jukuri torjui ottelussa 41 kertaa. Forssalaisten veskari Petrus Lintoselle torjuntoja kertyi 31.

HOKKI - IPK 5-4

Vitostien derby Kajaanissa ei jättänyt ketään kylmäksi. Ottelussa sattui ja tapahtui koko 60 minuutin ajan. Vahvan kolmannen erän turvin Hokki korjasi lopulta pistepotin. Kotijoukkueen tehomiehinä, Veripalvelun punaista kypärää kantava, kaksi maalia viimeistellyt Juuso Arola sekä kaksi syöttöpistettä saalistaneet Tuomas Komulainen ja Juho-Ville Kyllönen. IPK:lta kahden pisteen iltaa viettivät Aapo Ahola (1+1) sekä Ville Sippala (1+1).

KIEKKO-POJAT - PELIITAT 0-4

Peliittojen täydellisen viikonlopun kruunasi 4-0-vierasvoitto Kiekko-Pojista. Juuso Jämsen (1+1), Joel Kerkkänen (1+1) ja Atte Huhtela (0+2) heinolalaisten tehomiehinä. Mikael Petrolle nollapeli irtosi 26 torjunnalla. Kiekko-Pojat eivät onnistuneet viikonlopun kahdessa ottelussaan kertaakaan maalinteossa.

KETTERÄ - SAPKO 3-4 JA

Ketterän ja SaPKon välinen tiukka kamppailu päättyi lopulta vieraiden jatkoaikavoittoon. Ratkaisuosuma nähtiin ajassa 61:58 Eemeli Jeskasen toimesta. Varsinaisella peliajalla kotijoukkueen maalit viimeistelivät Henry Karjalainen, Miika Tiihonen sekä Jere-Matias Alanen. Pässipaidoilta 60 minuutin aikana osuivat Janne Hämäläinen, Matias Rauvola sekä tasoitusosuman ajassa 59:15 viimeistellyt Kasper Piitulainen.

ROKI - HERMES 7-3

RoKi otti kotivoiton klo 18:30 alkaneesta ottelusta maalein 7-3.
Kotijoukkueen Joonas Alanne viimeisteli ottelussa kaksi maalia. Pistekuninkaana hääri kuitenkin viime kauden joukkuettaan kolmella syöttöpisteellä kurittanut Gabin Ville. Vierailta kahden pisteen iltaa viettivät Eemeli Takala (1+1) sekä Zdenek Sedlak (0+2).


---
Julkaisija: