Kiekko-Vantaa vahvempi paikallisessa - Peliitat kaatoi Ketterän

9.10.2020
Kiekko-Vantaa vahvempi paikallisessa - Peliitat kaatoi Ketterän

Kuva: Shaun Duncan

Kiekko-Vantaa vei pääkaupunkiseudun paikallisottelun ja Peliitat kaatoi kotonaan Ketterän. Perjantai-iltana voittoihin myös TUTO, KeuPa HT sekä Hermes.

KIEKKO-VANTAA - KIEKKO-ESPOO 5-2

Lohipaidat olivat kuskin paikalla ensimmäisestä erästä lähtien pääkaupunkiseudun paikallisottelussa Trio Areenalla. Lohipaitojen tehomiehinä, neljän pisteen iltaa viettänyt Erkka Seppälä (1+3), tehopuolustaja Nuutti Viitasalo (1+1) sekä kaksi syöttöpistettä saalistanut Julius Valtonen. Maaleja lohipaidoista mättivät myös Juho Jokiharju, Mico Luoto sekä Eetu Peltola. Espoolaisten maaleista vastasivat Konsta Kosunen sekä Anton Ollikainen.

FPS - TUTO Hockey 2-5

TUTO Hockey onnistui saalistamaan kauden avausvoittonsa FPS:n kustannuksella. Aleksi Poikola (2+1) viimeisteli kaksi turkulaisten maaleista. Kahden pisteen miehiä vierasjoukkueesta olivat Jonne Jantunen (1+1) sekä Mestis-debyytissään Petteri Puhakka (1+1). Kotijoukkueen maalit viimeistelivät Totte Moberg ja Samuli Virtanen. Molemmille maalit olivat uran ensimmäiset Mestis-osumat.

HERMES - HOKKI 5-3

Kokkolassa Hermes karkasi jo kolmen maalin etumatkalle Eemeli Takalan, Eetu Paasovaaran ja Jere Rantalan maaleilla. Hokki nousi kuitenkin tasoihin Jaakko Kuusiston, Sampo Paulaharjun ja Samu Pyykkösen toimesta. Kajaanilaisten kiri ei kuitenkaan riittänyt loppuun asti vaan ajassa 56:19 Zdenek Sedlak viimeisteli voittomaalin kotijoukkueelle. Henri Limma kaunisteli lopussa vielä lukemat osumalla tyhjään maaliin. Erik Ahopelto syötti kolme isäntien osumista. Hermeksen maalilla debytoinut, Pittsburgh Penguinsin tuore toisen kierroksen NHL-varaus, Joel Blomqvist koppasi kiekon yhteensä 25 kertaa. Virkaveli Antti Karjalainen Hokin maalilla joutui venymään kiekon tielle 34 kertaa.

KEUPA HT - JOKIPOJAT 1-0

Keuruulla ei maaleilla mässäilty. Kimi Kuuselan uran ensimmäisellä Mestis-maalilla kotijoukkue nappasi täyden pistepotin. Maalivahdeista huomattavasti kiireisemmälle KeuPa HT:n Sami Sunille nollapeli irtosi 39 torjunnalla (14+12+13). Attila Adorjanille Kiekko-Poikien maalissa torjuntoja kertyi tilastoihin vain 16 (8+3+5).

PELIITAT - KETTERÄ 5-4

Peliitat kaatoi Ketterän kotikaukalossaan maalein 5-4. Peliittojen tehomiehet perjantaina Elias Vilén (1+2), Erno Ripatti (0+3) sekä Juuso Jämsen (2+0), Mikael Pakkanen (1+1) ja Leevi Tukiainen (0+2). Ketterä onnistui nousemaan ottelun viimeisillä minuuteilla maalin päähän. Vierailta kaksi maalia viimeisteli Arttu Rämö ja Niko Ahoniemi sekä Roope Reini tekivät esityön kahteen osumaan.


---
Julkaisija: