Torstain kierroksella mätettiin maaleja - IPK, Kiekko-Espoo ja SaPKo voittoihin

8.10.2020
Torstain kierroksella mätettiin maaleja - IPK, Kiekko-Espoo ja SaPKo voittoihin

Kuva: Darren Rose

Torstain Mestis-kierroksella pelattiin kolme ottelua. IPK, Kiekko-Espoo sekä SaPKo nappasivat täydet pistepotit.

IPK VS. ROKI 5-3

IPK jatkoi vahvaa virettään ja pysyi edelleen voittamattomana, kun se kaatoi RoKin kotikaukalossaan. Ottelun puolivälin paikkeilla isännät olivat karanneet jo 4-1-johtoon ja RoKi kavensi päätöserässä eron yhteen, mutta IPK:n Juho Korhonen viimeisteli 5-3-osuman tyhjään rysään ottelun viimeisellä minuutilla.

KOOVEE VS. KIEKKO-ESPOO 3-6

Hakametsässä KOOVEE isännöi Kiekko-Espoota, joka oli torstaina vahvempi lopulta maalein 3-6. Avauserässä nähtiin peräti seitsemän maalia ja erätauolle lähdettiin 2-5-lukemista. Tämän jälkeen molemmat joukkueet iskivät vielä kertaalleen ja Kiekko-Espoo palkittiin kolmella pisteellä. Vierasjoukkueelta kolmen pisteen iltapuhdetta viettivät Anton Ollikainen sekä Erik Autio.

SAPKO VS. KEUPA HT 6-4

Savonlinnan illassa mätettiin peräti 10 maalia, kun SaPKo nappasi 6-4-voiton. Tasaisesti edenneessä ottelussa molemmat mättivät maaleja tasaisesti, mutta lopulta SaPKo vei pidemmän korren kolmella päätöserän maalilla. SaPKon Juuso Forsström nakutti hattutempun ja syötti yhden osuman ja Janne Hämäläinen viimeisteli peräti viisi tehopistettä tehden yhden osuman ja alustaen neljä.


---
Julkaisija: