Lauantain kierroksesta todella tasainen - IPK jatkaa puhtaalla pelillä

3.10.2020
Lauantain kierroksesta todella tasainen - IPK jatkaa puhtaalla pelillä

Kuva: Jarno Hietanen

Lauantain Mestis-kierros oli todella tasainen, sillä kaikki ottelut yhtä lukuunottamatta päättyivät vain yhden maalin erolla.

FPS VS. KIEKKO-ESPOO 0-2

Forssassa kohtasivat kaksi sarjanousijaa, kun FPS isännöi Kiekko-Espoota. Tasaisen ja vähämaalisen ottelun vei kuitenkin vierasjoukkue Anton Ollikaisen ja Leevi Lembergin osumilla. Kiekko-Espoon maalilla nollapelin pelannut Riku Lindroos torjui 29 laukausta.

HERMES VS. IPK 2-3

Kokkolassa vierasjoukkue IPK hallitsi peliä ja nappasikin täyden pistepotin matkaansa 2-3-vierasvoitolla. Hermeksen tehomiehenä hääri Oskari Uomala kahdella maalisyötöllä ja IPK:n tehokkain oli tehot 1+1 värkännyt Bastien Maia.

KIEKKO-POJAT VS. SAPKO 3-4

Joensuussa nähtiin värikäs kamppailu, jonka vei nimiiinsä SaPKo. Vierasjoukkue kampesi itsensä ensiksi 4-1-johtoon, mutta tämän jälkeen kotijoukkue osui kahdesti ja sai aikaan orastavan kirin, joka ei kuitenkaan riittänyt pisteisiin. Kahden tehopisteen iltoja viettivät kotijoukkueelta Valtteri Lipiäinen, Saku Kivinen sekä Teemu Väyrynen ja vierasjoukkueelta Matias Rauvola.

KEUPA HT VS. KETTERÄ 2-3

Keuruulla kotijoukkue siirtyi kahdella osumalla 2-0-johtoon, joista jälkimmäiseen Oula Kuure sai hieman avustusta kenttämestarin erikoisesta. Tämä ei kuitenkaan vierasjoukkuetta lamaannuttanut, vaan Ketterä onnistui kirimään rinnalle ja ohi. Voittomaalin laukoi Roope Mäkitalo hieman yli minuutti ennen päätössummeria.

KIEKKO-VANTAA VS. KOOVEE 4-5

Vantaalla vierasjoukkue KOOVEEn vahva toinen erä oli liikaa kotijoukkueelle. Neljä osumaa toisessa erässä tehnyt KOOVEE oli hienoisesti niskanpäällä ottelussa ja voittomaaliksi jäi vierasjoukkueen Niko Lahtisen kauden ensimmäinen osuma päätöserässä, joka syntyi raungaistuslaukauksesta. KOOVEEn Eppu Varjamo viimeisteli tehopisteet 1+2.

ROKI VS. HOKKI 4-3

Rovaniemellä RoKi piti sarjapisteet 4-3-voitolla kotikaukalossaan. RoKi karkasi 2-0-johtoon avauserässä, mutta Hokki nousi toisessa erässä rinnalle ja ohi. Tämän jälkeen kotijoukkue iski kuitenkin vielä kahdesti ja Rasmus Smedbergin osuma päätöserässä jäi ottelun voittomaaliksi. Hokin Jarkko Harjula teki yhden maalin ja alusti kaksi.---
Julkaisija: