FPS haki pisteet Turusta - Ketterä vakuuttavaan voittoon

2.10.2020
FPS haki pisteet Turusta - Ketterä vakuuttavaan voittoon

Kuva: Shaun Duncan

FPS haki täyden pistepotin ja kauden avausvoiton Kupittaalta. Ketterä nuiji Kiekko-Pojat kotonaan maalein 8-2. Savonlinnassa SaPKo otti jatkoaikavoiton ja Kajaanissa mentiin voittomaalikilpailuun saakka.

TUTO HOCKEY - FPS 2-3

FPS haki kauden avausvoiton Turusta. Vieraiden maalintekijöinä Aleksi Karlsson, Topi Hägg ja vain kaksi minuuttia ennen päätössummeria voittomaalin viimeistellyt Miku Ronkainen. TUTOn maalit viimeistelivät Jere Karlsson sekä Aleksi Poikola.

KETTERÄ - KIEKKO-POJAT 8-2

Ketterä otti vakuuttavan kotivoiton perjantai-iltana Kiekko-Pojista. Kotijoukkueesta kolmen pisteen iltaa viettivät Matias Varttinen (2+1), Roope Reini (1+2) sekä Mikko Haaparanta (0+3). Vieraiden tehokkain oli Valtteri Lipiäinen (1+1).

SAPKO - PELIITAT 3-2 JA

Talvisalossa voittomaalin laukoi Santeri Aalto jatkoajalla ajassa 60:36. Varsinaisella peliajalla pässipaidoista osuivat Matias Lainio (1+1) sekä Janne Hämäläinen. Peliitoilta puolestaan Markus Lahtinen ja Elias Vilén.

HOKKI - HERMES 3-4 VL

Hokin ja Hermeksen välinen kamppailu ratkesi vasta voittomaalikilpailussa. Voittomaali kirjattiin Hermeksen Erik Ahopellon nimiin. Kotijoukkueen tehokkain pelaaja perjantai-iltana oli pisteet 1+2 saalistanut Tuomas Komulainen. Vierailta kaksi pistettä nakuttelivat Harjun Heikki (1+1) sekä Oskari Uomala (0+2).


---
Julkaisija: