Ketterä ja Kiekko-Espoo murskavoittoihin - perjantaina tahkottiin kuudella paikkakunnalla

25.9.2020
Ketterä ja Kiekko-Espoo murskavoittoihin - perjantaina tahkottiin kuudella paikkakunnalla

Kuva: Aaro Nuoramo

Mestis-kausi jatkui perjantaina kuudella kamppailulla ja perjantain kierroksesta muodostuikin varsin runsasmaalinen.

FPS VS. KOOVEE 1-2

Forssassa FPS sai vieraita KOOVEEsta, joka aloitti kautensa voitolla TUTOsta. Ottelun avausmaalia saatiin odottaa aina toisen erän päätöshetkille asti, kunnes Olli-Petteri Viinikainen osui tolppien väliin. FPS nousi tasoihin päätöserässä Miska Ronkaisen osumalla, mutta Joona Koppasen osuma toi täyden pistepotin KOOVEElle nelisen minuuttia ennen päätössummeria. KOOVEEn tehokkain oli Liam Finlay, joka syötti joukkueensa molemmat osumat.

HOKKI VS. ROKI 5-4

Kajaanissa nähtiin värikäs ottelu, jonka nimiinsä vei kotijoukkue Hokki, joka karkasi päätöserässä jo 5-2-johtoon, mutta vierasjoukkue RoKi osui kahdesti viimeisen kuuden minuutin aikana kaventaen ottelun 5-4:ään. Tasoihin asti RoKi ei kuitenkaan enää päässyt maalipaikoista huolimatta ja täysi pistepotti jäi Kajaaniin. Jarkko Harjula maalasi Hokilta kahdesti ja RoKin tehokkaimpana toimi Joonas Alanne, joka osui kahdesti ja syötti yhden.

IPK VS. HERMES 4-3

IPK ja Hermes mittelivät tasaväkisen kamppailun Iisalmen perjantai-illassa. Avauserässä vierasjoukkue siirtyi johtoon, mutta tämän jälkeen IPK iski kolmesti ja tästä ei Hermes enää onnistunut nousemaan tasatilanteeseen ja pisteet jäivät Iisalmeen.

KETTERÄ VS. PELIITAT 9-2

Imatralla Ketterä oli totutun vahva, kun Peliitat saapui Heinolasta vieraaksi. Kotijoukkue takoi jokaiseen erään kolme osumaa ja Imatran illassa nähtiinkin peräti 11 maalin kamppailu, kun Ketterä kaatoi Peliitat maalein 9-2. Ketterän Jere-Matias Alanen sekä Henry Karjalainen molemmat naulasivat tehopisteet 1+3.

KIEKKO-POJAT VS. KEUPA HT 4-1

Joensuussa Kiekko-Pojat isännöivät perjantaina KeuPa HT:ta. Pitkään tasaisena jatkunut ottelu ratkesi kotijoukkueen kolmeen maaliin, jotka syntyivät noin kahdeksan minuutin ajanjaksolla. Kiekko-Poikien maalilla pelannut Attila Adorjan torjui 25 laukausta, joista 23 tulivat kahteen viimeiseen erään.

TUTO VS. KIEKKO-ESPOO 2-9

Kupittaalla nähtiin melkoinen vierasjoukkueen näytös, kun Mestikseen täksi kaudeksi noussut Kiekko-Espoo takoi peräti yhdeksän osumaa TUTOn verkkoon. Reiluun varttiin vierasjoukkue värkkäsi jo neljä osumaa ja tämän jälkeen tuore Mestis-joukkue kruisailikin helppoon voittoon. Vierasjoukkueelta Petteri Villanen taiteili hattutempun ja myös Julius Rantaeskola, Timi Lahtinen sekä Joonas Niemelä viettivät kolmen tehopisteen iltaa.


---
Julkaisija: