Mestis starttasi kolmella ottelulla - kotijoukkueet voitokkaita avauskierroksella

24.9.2020
Mestis starttasi kolmella ottelulla - kotijoukkueet voitokkaita avauskierroksella

Kuva: Jarno Hietanen

Mestis-kausi käynnistyi torstaina kolmella ottelulla. Avauskierroksella kotijoukkueet olivat vahvoilla, kun vierasjoukkueille ei sarjapisteitä suotu.

KEUPA HT VS. SAPKO 3-2

Keuruulla kotijoukkue piti kolme sarjapistettä itsellään, kun se kaatoi SaPKon maalein 3-2. SaPKo nousi kahden maalin takaa tasoihin, mutta kolmannessa erässä Atro Leppänen laukoi 3-2-voittomaalin keuruulaisille. Kahden pisteen iltoja viettivät kotijoukkueelta Janne Kumpulainen sekä Joonas Larinmaa ja vierasjoukkueelta Niko Mikkola.

KOOVEE VS. TUTO 4-3

Hakametsässä KOOVEE oli tyly isäntä, kun TUTO saapui Turusta Tampereelle vieraaksi. KOOVEE karkasi avauserässä jo 3-0-johtoon ja lasketteli tästä kotivoittoon kauden avausottelussa, vaikka päätösminuutilla TUTO hiipi ilman maalivahtia jo maalin päähän kahdella osumalla. KOOVEEn tehomiehenä hääri kanadalaishyökkääjä Liam Finlay, joka osui kahdesti.

K-VANTAA VS. FPS 9-0

Vantaalla kotijoukkue Kiekko-Vantaa ei antanut lempeää tervetuliaslahjaa nousijajoukkue FPS:lle ainakaan tuloksen muodossa, sillä kotijoukkue järjesteli Trio Areenalla melkoiset murskajaiset. Kiekko-Vantaan puolustaja Nuutti Viitasalo alusti peräti kolme täysosumaa ja Miika Heiskari viimeisteli kaksi, kuten myös kolme tehopistettä saalistanut Juho Jokiharju. Samuel Jukurille nollapeli 23 torjunnalla.


---
Julkaisija: