Jere Karlsson jatkaa TUTOssa

25.4.2020
Jere Karlsson jatkaa TUTOssa

Kuva: Shaun Duncan

Puolustaja Jere Karlsson jatkaa TUTO Hockeyssa.

Jere Karlsson on tehnyt sopimuksen kaudesta 2020-2021 TUTO Hockeyn kanssa. 24-vuotias puolustaja on toiminut joukkueen kapteenina kolme edellistä kautta.

Karlsson on ollut luottopelaaja omassa puolustuspäässä ja hänellä on joukkueessa suuri rooli myös jään ulkopuolella.

– Karlsson on todella iso pelaaja kopissa ja henkisenä liiderinä. Iso kehitys tapahtui kiekollisesti viime kaudella, josta kertoo myös uran ylivoimaisesti kovimmat tehot. Kaiken arvoa ei tosin mitata pelkästään tehoina, vaan Jere on myös sarjan paras puolustaja alivoimalla ja omassa päässä todella luotettava, päävalmentaja Antti Virtanen kommentoi.

Viime kaudella puolustaja teki 50 ottelussa tehot 0+23, joten syöttöpisteitä kertyi vaikka maalit jäivätkin vielä uupumaan. Karlsson on itse tyytyväinen menneeseen kauteen, mutta kapteenin katse on jo tulevissa tavoitteissa.

– Olen ihan tyytyväinen siihen, miten viime kausi omalta osalta meni. Sain otettua steppiä eteenpäin ja sain pisteitäkin tehtyä. Ensi kaudella pitäisi sitten niitä maalejakin alkaa tekemään, niin se olisi ehkä sellainen konkreettinen tavoite itselle. Ja tietenkin, että saisi taas otettua seuraavaa steppiä ja päästä uralla eteenpäin, Karlsson summaa.

Karlsson tunnetaan pelaajana, joka jättää jäälle aina kaikkensa. Tuleva kausi on hänelle TUTO-paidassa neljäs, ja kolmena kautena puolustaja on luistellut C-kirjain rinnassa.

– Jokusen vuoden tuossa olen ollut ja pelejäkin on sen verran kertynyt, että olen varmaan ensi kaudella yksi kokeneemmista pelaajista joukkueessa. Olen johtava pelaaja, jonka täytyy näyttää esimerkkiä joka päivä niin harjoituksissa kuin peleissäkin. Tykkään itse johtaa enemmän esimerkin kautta ja vaadin ensin tietenkin itseltäni ja sen jälkeen muilta.

– Vahvuuksiani on pelinäkemys, eli näen oikeita asioita oikeassa paikassa. Olen myös aika periksiantamaton ja vedän aina täysillä.

Tulevaan kauteen Karlsson lähtee innoissaan ja menneen kauden pudotuspelien peruuntumisesta sisuuntuneena.

– Olen tosi hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä. Viime kausi jäi vähän piippuun, joten on vähän erilainen lähtökohta ensi kauteen. Nyt on pitkä tauko alla, joten on sellainen vielä isompi into kun kausi alkaa!

Lähde: TUTO Hockeyn kotisivut.


---
Julkaisija: