Gabin Ville paluumuuttajana Rovaniemelle - Eddie Ahlmark jatkaa RoKissa

17.4.2020
Gabin Ville paluumuuttajana Rovaniemelle - Eddie Ahlmark jatkaa RoKissa

Hyökkääjä Gabin Ville palaa Rovaniemelle ja puolustaja Eddie Ahlmark on tehnyt jatkosopimuksen RoKin kanssa.

RoKissa edelliskaudella 50:ssä runkosarja- ja pudotuspeliottelussa 38 tehopistettä takonut Gabin Ville on nuoresta iästään (22-vuotta) huolimatta jo suhteellisen kokenut pelaaja. Hän on kahden Mestis-kauden lisäksi pelannut kaksi vuotta Ranskan pääsarjassa, sekä myös Pohjois-Amerikan juniorisarjoissa. Ville palaa hyvillä mielin Rovaniemelle yhden Kokkolassa vietetyn kauden jälkeen.

- Mahtavaa palata Rovaniemelle - se tuntuu kuin toiselta kodilta minulle. En malta odottaa paluuta Lappi Areenalle ja tulevia hienoja hetkiä lajin parissa. Valmistaudun kauteen kovalla treenillä ollakseni valmis kun kausi alkaa. Olen varma, että tulemme saavuttamaan hienoja juttuja yhdessä joukkueena, Ville sanoo.

Puolustaja Eddie Ahlmark, 22, jatkaa RoKin puolustuksessa myös tulevalla kaudella. Isokokoinen (190cm / 93kg) puolustaja omaa tärkeän roolin alivoimapelaamisessa, sekä puolustavassa roolissa.

- Hyvät fiilikset oli tehdä jatkosopimus. Viihdyn hyvin Rovaniemellä, joten on helppo jatkaa tutussa paikassa. Henkilökohtaisesti viime kausi meni ihan hyvin, mutta aina on parannettavaa. Yritän kesän aikana kehittyä joka osa-alueella mahdollisimman paljon. Tulevalle kaudelle tavoitteena on kehittyä pelaajana ja menestyä joukkueena, Ahlmark kertoo.

Lue lisää aiheesta RoKin kotisivulta.


---
Julkaisija: