Ahoniemi uutena miehenä Ketterään - Forsblom ja Haaparanta jatkavat

28.3.2020
Ahoniemi uutena miehenä Ketterään - Forsblom ja Haaparanta jatkavat

Niko Ahoniemi siirtyy TUTOsta Ketterän paitaan. (Kuva: Shaun Duncan)


Ketterä on tehnyt pelaajasopimukset kaudelle 2020-2021 yhden uuden ja kahden viime kaudella jo Ketterän paidassa esiintyneen pelaajan kanssa. Kaikki sopimukset ovat yksivuotisia.

Uutena pelaajana Ketterään siirtyy hyökkääjä Niko Ahoniemi. Ahoniemi (24) on Tapparan kasvatti joka on pelannut urallaan 43 ottelua Liigassa tehopisten 2+7 sekä 119 ottelua Mestiksessä tehopistein 39+44. Ketterään Ahoniemi siirtyy TUTOsta.
Useamman kauden seurattu Ahoniemen kehitystä ja pelaajassa yhdistyy kyky tuottaa ja tulostaa sekä röyhkeys fyysiseen peliin. Osaa olla erittäin ärsyttävä vastustaja ja sen lisäksi hyvä luistelija, joten sopii meidän palettiin täydellisesti. Lisäksi pelaaja itse halusi ehdottomasti tulla meille ottamaan seuraavaa steppiä, niin valinta oli aika helppo, kommentoi sopimusta Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen.

Ketterä on tehnyt myös jatkosopimukset puolustaja Saku Forsblomin (22) sekä seuran oman kasvatin hyökkääjä Mikko Haaparannan (22) kanssa.
Saku aloitti viimekauden pienemmässä roolissa ja tarkotuksellisesti ajettiin pikkuhiljaa enemmän ja enemmän sisään miesten peleihin. Otti isoja steppejä ja keväällä oli jo isossa roolissa puolustuksessa. Hyvän luistelun lisäksi on äärettömän kova jätkä joka ei ota taka-askelia ja nauttii fyysisestä pelistä. Urheilijana ja esimerkkinä harjoittelussa erinomainen tapaus joka sopii meidän arkeen täydellisesti, Lehtonen kommentoi.
Mikolla oli haastava viimekausi kun armeija rikkoi rytmiä aika pahasti, mutta keväällä alkoi kulkemaan tasaisemmin ja olisi varmasti ollut playoffeissa kärkihyökkääjiä koko sarjassa. Kehittänyt urheilullisuuttaan joka kausi ja läpimurto alkaa olemaan erittäin lähellä. Liike ja laukaus erinomaisia. Lisäksi kyseessä #MadeInImatra pelaaja, Lehtonen kommentoi.

Lähde: Ketterän tiedote


---
Julkaisija: