Järvinen ja Mäntylä jatkavat Iisalmessa

27.3.2020
Järvinen ja Mäntylä jatkavat Iisalmessa

Henry Mäntylä nähdään IPK-paidassa myös kaudella 2020-2021. (Kuva: Shaun Duncan)

IPK on aloittanut valmistautumisen tulevaan kauteen kiinnittämällä Ville Järvisen sekä Henry Mäntylän joukkueen puolustukseen kaudelle 2020-2021. Molemmat allekirjoittivat vuoden jatkosopimukset..

Ville Järvinen #2

Tuleva kausi on 23-vuotiaalle Tampereelta lähtöisin olevalle Ville Järviselle toinen Iisalmessa. Isokokoinen ja luotettava puolustaja saapui viime Iisalmeen Kouvolasta ja KooKoo:n organisaatiosta. Kokemusta Liigasta mieheltä löytyy yhteensä 86 ottelun verran.

Viime kaudella joukkueen kapteenistoon kuulunut Järvinen operoi IPK:n takalinjoilla täydet 50 ottelua runkosarjassa tehoin 3+13.

-Järvinen on loistava tyyppi ja erittäin luotettava puolustaja. Hän asettaa aina joukkueen menestymisen itsensä edelle ja tuo ammattimaisuutta sekä kokemusta meidän arkeemme. Hänellä tulee olemaan iso rooli ensi kaudella ensi kauden joukkueessamme, kommentoi IPK:n GM Jarmo Ylisipola.

-Kun tuli mahdollisuus jatkaa iisalmessa, valinta tuntui oikealta ja luontevalta. Viime kausi päättyi liian aikaisin, joten nälkä ensi kautta varten vaan kasvoi. On hienoa jatkaa hommia juuri Iisalmessa, kommentoi Järvinen tuoretta jatkosopimustaan.

Henry Mäntylä #19

Niin ikään Tampereelta lähtöisin oleva Henry Mäntylä tuli aluksi Iisalmeen TuTo Hockeysta vain kuukauden mittaisella lainapestillä, mutta lopulta hän jatkoi loppukauden Iisalmessa. Elokuussa 23 vuotta täyttävä puolustaja pelasi IPK:ssa 36 ottelua tehoin 4+6.

-Mäntylään pätee samat sanat, kuin Järviseen. Molemmat ovat loistavia persoonia, jotka tuovat positiivista säpinää pukukoppiin. Kaukaloon hän tuo joka ilta jämäkkää peruspelaamista ja etenkin alivoimalla hän on tärkeä palanen tulevan kauden joukkuetta, mutta kuten loppukaudella näimme, pystyy hän myös pelaamaan ylivoimaa, avasi Ylisipola.

-Olen todella mielissäni, että saan jatkaa pelaamista kaupungissa, jossa on huippumeininki jääkiekon ja IPK:n ympärillä. IPK:n organisaatio ja valmennus on todella hyvällä tasolla sekä fanit ovat sarjan parhaita, suitsuttaa Mäntylä.


Lähde: IPK:n tiedote


---
Julkaisija: