Heikkinen, Smedberg ja Torikka jatkavat RoKissa - Ranskalaishyökkääjä Robin Colomban uutena Rovaniemelle

18.3.2020
Heikkinen, Smedberg ja Torikka jatkavat RoKissa - Ranskalaishyökkääjä Robin Colomban uutena Rovaniemelle

Kuva: Tommy Jokelainen

RoKi tiedotti neljästä pelaajasopimuksesta keskiviikkona. Joukkueessa jatkavat Ville Heikkinen, Rasmus Smedberg ja Kasperi Torikka. Uutena pelaajana rovaniemeläisten riveihin liittyy ranskalaishyökkääjä Robin Colomban.

25-vuotias hyökkääjä Ville Heikkinen aloittaa ensi kaudella kolmannen täyden kautensa RoKissa. Nopeajalkainen ja taitava HIFK-kasvatti kuului yhteen Mestis-kauden kovimmista ketjuista, jonka muodosti Heikkisen lisäksi Kasper Elo ja Niko Lahtinen.

Rasmus Smedberg oli päättyneellä kaudella yksi RoKin ehdottomia tasonnostajia. Hyvä kahdensuunnan hyökkääjä sekä vahvaa alivoimaa pelaava raumalaislähtöinen hyökkääjä aloittaa ensi kaudella Heikkisen tapaan kolmannen täyden kautensa RoKi-paidassa.

20-vuotias Kasperi Torikka siirtyi viime kaudella RoKiin SaiPan organisaatiosta, jossa mies pelasi Liigaa sekä Nuorten SM-liigaa. Sairastelu vaikeutti kauden kulkua, mutta nuori puolustaja oli tärkeä osa RoKi-puolustusta.

22-vuotias Robin Colomban liittyy RoKin vahvuuteen Ranskan pääsarjajoukkue Bordeauxista. Ranskan maajoukkuepaidassakin päättyneellä kaudella esiintynyt keskushyökkääjä iski seurajoukkueessa 40 ottelussa tehot 9+14=23 sekä maajoukkueessa kolmessa ottelussa tehot 3+1=4.

— Olen iloinen ja todella innoissani, kun saan olla osana tätä uutta seikkailua. En ole aiemmin käynyt Suomessa, joten en malta odottaa pääseväni tapaamaan ihmisiä Rovaniemellä. Uskon, että meillä tulee olemaan huikea vuosi yhdessä, Colomban kommentoi.

Valmennus on seurannut ranskalaispelurin otteita jo pdeimpään ja he ovat olleet tyytyväisiä näkemäänsä.

— Colomban on isokokoinen sentteri ja kiekollisesti taitava pelintekijä. Hän tulee hakemaan seuraavan stepin urallaan Mestiksestä. Mies on mielenkiintoinen peluri, jota kannattaa seurata, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen kommentoi ranskalaisen siirtoa RoKiin.

Lue lisää aiheesta ja pelaajien kommentit RoKin KOTISIVULTA.


---
Julkaisija: