Jere Härkälä Kokkolan Hermeksen päävalmentajaksi

17.3.2020
Jere Härkälä Kokkolan Hermeksen päävalmentajaksi

Kokkolan Hermes tiedotti tiistaina tehneensä 1+1 vuotisen päävalmentajasopimuksen Jere Härkälän kanssa.

Hermeksen uutena päävalmentajan aloittaa Jere Härkälä.

35-vuotias Härkälä siirtyy Hermekseen Porin Ässien organisaatiosta, jossa hän on koko uransa vaikuttanut. Toisen polven liigavalmentaja on pelaajauransa jälkeen valmentanut Ässien kilpaikäluokkien lisäksi myös seuran edustusjoukkueessa yhteensä neljänä eri Liigakautena. Viimeiset neljä vuotta on pääosin kuluneet Ässien A-nuorten päävalmentajana ja nyt suuntana on Kokkola, Hermes ja Mestis.

Hermeksen ja Härkälän välinen sopimus on mallia 1+1 vuotta ja Hermeksen tavoitteena on että Härkälä valmentaa Kokkolassa kevääseen 2022 saakka. Optiovuoden käytöstä osapuolet päättävät vuodenvaihteessa 2021.

Lue lisää aiheesta sekä Härkälän mietteitä uudesta pestistä Hermeksen KOTISIVULTA.


---
Julkaisija: