Lohipaitojen pudotuspelihaaveet säilyivät voiton myötä - Jokipojille TUTOn päänahka

6.3.2020
Lohipaitojen pudotuspelihaaveet säilyivät voiton myötä - Jokipojille TUTOn päänahka

Kuva: Shaun Duncan

Kiekko-Vantaa piti pudotuspelihaaveensa elossa voittamalla KeuPa HT:n maalein 6-1. Illan muissa otteluissa kolme pistettä nappasivat Jokipojat, IPK sekä KOOVEE. SaPKo otti Peliitoista jatkoaikavoiton Heinolassa.

KIEKKO-VANTAA - KEUPA HT 6-1

Lohipaidoilta nähtiin tehokas esiintyminen runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan Trio Areenalla. Kiekko-Vantaan maalareina Eetu Mäki, Petteri Villanen (1+1), Harri Kainulainen, Konsta Hirvonen, Keni Karalahti sekä Joonas Valkonen. Joonas Niemelälle ja Eetu Torpströmille kaksi syöttöpistettä. Kainulainen nousi maalinsa myötä Mestiksen pistepörssin kärkeen tasapisteisiin Ketterä-hyökkääjä Jaakko Lantan kanssa.
Vierasjoukkueen maalin viimeisteli toisessa erässä Janne Kumpulainen.

JOKIPOJAT - TUTO 3-1

Jokipojat otti tärkeän pistepotin pudotuspelien kotiedun kannalta kaatamalla TUTOn maalein 3-1. Kotijoukkueen maalit olivat perjantaina Taavi Tialan (1+1), Jaakko Kuusiston ja Tatu Kokkolan (1+1) käsialaa. Mikke Levo laukoi vieraiden illan ainoan osuman.

IPK - ROKI 5-2

IPK varmisti kotiedun pudotuspeleihin voittamalla RoKin Kankaan montussa maalein 5-2. Ranskalaispuolustaja Hugo Gallet aloitti maalinteon ottelun toisessa erässä. Peli-Karhuilta osuivat myös Kristian Afanasyev (1+1), Ville Järvinen (1+1), Henry Mäntylä sekä Saku Kinnunen. Afanasyev on nyt pelannut 8 Mestis-ottelua ja iskenyt niissä tehot 6+5=11. Rovaniemeläisten maalit Olli-Matti Järvelän ja Miro Lehtimäen nimiin.

KOOVEE - HOKKI 4-2

KOOVEE otti voiton tehokkaan viiden minuutin ylivoiman myötä. Toisen erän alkupuolella Hokin Juho-Ville Kyllöselle tuomittiin 5+20min. päähän kohdistuneesta taklauksesta. KOOVEE käytti viiden minuutin ylivoiman tehokkaasti, kun Miro Nalli, Juho Jokiharju ja Eero Savilahti osuivat. Ottelun avausmaalin laukoi KOOVEEn 17-vuotias puolustaja Karri Aho. Maali oli Ahon uran ensimmäinen Mestiksessä.
Hokin maalintekijöinä perjantaina Samu Pyykkönen ja Jyri Junnila.

PELIITAT - SAPKO 3-4 (JA)

Heinolassa tiukka taistelu päättyi lopulta jatkoajalla vierasjoukkue SaPKon voittoon. Voittomaalin viimeisteli Tatu Vihavainen. Pässipaitojen maalit varsinaisella peliajalla viimeistelivät Matias Lainio, Santeri Sillanpää ja Kasperi Piitulainen. Peliitoilta osuivat Lauri Heino, Santtu Kinnunen ja Petteri Haveri.


---
Julkaisija: