Nico Joki väliaikaiseen pelikieltoon

5.3.2020
Nico Joki väliaikaiseen pelikieltoon

Otteluvalvoja on saattanut Mestiksen kurinpitoryhmän käsiteltäväksi rangaistustilanteen ottelusta K-Vantaa - Jokipojat (4.3.2020). Kyseisessä tilanteessa Jokipoikien Nico Joelle tuomittiin pieni rangaistus estämisestä. Otteluvalvojan näkemyksen mukaan tilanteesta olisi tullut tuomita iso rangaistus ja pelirangaistus päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Kurinpitoryhmä asettaa Nico Joen väliaikaiseen pelikieltoon asian käsittelyn ajaksi. Pelaaja on toistaiseksi pelikiellossa väliaikaisen pelikiellon määräämispäivästä, kunnes kurinpitoryhmä on tehnyt päätöksen pelikiellon pituudesta. Pelikiellon pituus on kokonaisuudessaan sen mittainen minkä kurinpitoryhmä päätöksessään määrää. Kaikki ottelut, jotka pelaaja on jo pelikiellossa tapahtumapäivän ja kurinpitopäätöksen välissä lasketaan osana kärsittävää pelikieltoa.


---
Julkaisija: