KOOVEE katkaisi tappioputken - Kainulainen iski hatullisen Vantaalla

4.3.2020
KOOVEE katkaisi tappioputken - Kainulainen iski hatullisen Vantaalla

Kuva: Jarno Hietanen

KOOVEE katkaisi tappioputkensa kotivoitolla Ketterästä. Vantaalla lohipaitojen Harri Kainulainen iski hattutempun Kiekko-Vantaan kukistaessa Jokipojat. IPK ja KeuPa HT nappasivat vierasvoitot keskiviikkona.

HERMES - KEUPA HT 2-6

KeuPa HT ryösti pisteet Kokkolasta keskiviikkona. Ottelu päättyi lukemin 2-6. Keuruulaisten maalit viimeistelivät Joni Piipponen (1+1), William Mäkinen, Janne Kettunen (1+1), Janne Väyrynen (1+1), Konsta Keteli ja Valtteri Kakkonen (1+1). Jesse Pelamolle ottelussa kaksi syöttöpistettä. Kotijoukkueen maalit olivat Jerry Sammaliston ja Oskari Uomalan käsialaa.


HOKKI - IPK 1-6

Kauden viimeinen 5-tien derby pelattiin keskiviikkona Kajaanissa. IPK vei pisteet selvin numeroin 1-6. Severi Immonen (1+1), Aleksi Hämäläinen (1+1), Lauri Huhdanpää, Janne Katosalmi, Henri Knuutinen (1+1) ja Hugo Gallet (1+1) Peli-Karhujen maalintekijät. Kajaanilaisten illan ainoasta osumasta vastasi Heikki Klemetti.

KIEKKO-VANTAA - JOKIPOJAT 5-4

Kiekko-Vantaa otti tärkeän pistepotin Trio Areenalla. Voiton myötä lohipaidat varmistivat karsintojen välttämisen ja säilyttivät Hermeksen tappion myötä vielä ohuen mahdollisuuden pudotuspeleihin. Illan sankareina Tikkurilassa olivat hatullisen maaleja viimeistellyt Harri Kainulainen (3+1) sekä maalivahti Waltteri Ignatjew, joka torjui ottelussa yhteensä 46 kertaa. Kainulaisen lisäksi kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Samuel Sikstus (1+2) sekä Julius Valtonen (1+1). Jokipoikien maalit Erno Räisäsen, Jesse Ruotsin, Jaakko Kuusiston sekä Santeri Salmelan nimiin. Joonas Larinmaalle 0+3 ja Nico Joelle 0+2 illan ottelussa.

KOOVEE - KETTERÄ 5-3

KOOVEE katkaisi keskiviikkona yhdeksän ottelun mittaiseksi kasvaneen tappioputkensa kaatamalla Ketterän maalein 5-3. Dynamon maalintekijöinä illan ottelussa Anton Ollikainen, Janne Seppänen (1+1), Erik Ahopelto (1+1), Eero Savilahti sekä Otto Mäkinen. Ville Kolppanen KOOVEEN maalissa pelasi erinomaisen ottelun ja koppasi yhteensä 35 torjuntaa ja saalisti yhden syöttöpisteen. Ketterältä maalinteossa onnistuivat Arttu Rämö, Mikko Haaparanta (1+1) ja Roope Mäkitalo. Samuli Tanhualle kaksi syöttöpsitettä.


---
Julkaisija: