Lohipaidat voittoon IPK:sta - Valtosella viiden pisteen ilta

29.2.2020
Lohipaidat voittoon IPK:sta - Valtosella viiden pisteen ilta

Kiekko-Vantaa kaatoi Peli-Karhut Julius Valtosen tehoillan siivittämänä. RoKi otti viime hetkien maalilla tärkeän voiton ja myös Ketterä sekä KeuPa HT voittoihin lauantai-iltana.

KIEKKO-VANTAA - IPK 6-1

Lohipaidat kaatoi Peli-Karhut Tikkurilan Trio Areenalla. Kiekko-Vantaan tehomiehinä, viiden pisteen iltaa viettänyt Julius Valtonen (2+3), kaksi maalia viimeistellyt Joonas Niemelä sekä kolme pistettä nakutellut Harri Kainulainen (1+2). Oliver Kiljunen (1+1) onnistui myös maalinteossa. IPK:n illan ainoan osuman viimeisteli Aleksi Hämäläinen.

JOKIPOJAT - KETTERÄ 1-4

Ketterä ryösti täyden pistepotin Mehtimäeltä. Pistepörssin kärkinimi Jaakko Lantta (1+2) ja maalipörssiä johtava Rasmus Hämäläinen (2+0) olivat jälleen voiton arkkitehdit. Ketterän maalivahti Santeri Lipiäinen torjui 21 kertaa. Lantan ja Hämäläisen lisäksi vierasjoukkueelta maalinteossa onnistui myös Jesse Viskari. Jokipoikien maalin viimeisteli Jussi Tammela.

PELIITAT - KEUPA HT 2-8

KeuPa HT löi taululle kahdeksan maalia Heinolassa. Maalinteossa onnistuivat, kahdesti osuneet Janne Kettunen ja Joni Piipponen sekä Jesse Pelamo, Oula Kuure , Aleksi Rutanen ja
Riku Tiainen (1+2). Peliittojen maalit viimeistelivät Vili-Jesper Koivula ja Matias Mustonen.

ROKI - KOOVEE 5-4

RoKi otti tärkeän kotivoiton KOOVEEsta 5-4-päättyneestä matsista. Voittomaalin laukoi Kasperi Torikka (1+2) ajassa 58:10. Kasper Elo osui kahdesti, Ville Heikkinen ja Niko Lahtinen (1+2) kertaalleen. Vierasjoukkueen maalit viimeistelivät kahden maalin mies Roby Järventie sekä Miika Heikkilä ja Anton Ollikainen.


---
Julkaisija: