Markkula iski hatullisen - RoKi nollasi Hokin

28.2.2020
Markkula iski hatullisen - RoKi nollasi Hokin

Kuva: Sami Mutka

Samu Markkula viimeisteli hattutempun ja Eetu Paasovaara saalisti viisi tehopistettä (1+4) Hermeksen voitto-ottelussa KOOVEEta vastaan. RoKi nollasi Hokin Kajaanissa ja Peliitat ryösti pisteet Imatralta.

HERMES - KOOVEE 6-2

Samu Markkula viimeisteli hattutempun (3+1) Hermeksen kukistaessa KOOVEEn 6-2. Yhtä maalia lukuunottamatta kaikki kotijoukkueen maalit syntyivät ylivoimalla. Markkulan lisäksi Hermekseltä osuivat, kahden maalin mies Sampo Paulaharju sekä maalin lisäksi peräti neljä syöttöpistettä saalistanut Eetu Paasovaara. Sebastian Mobergille myös neljä syöttöpistettä. KOOVEEN maalit viimeistelivät Jere Helenius ja Anton Ollikainen. Otto Mäkiselle syöttöpisteet molempiin maaleihin.

HOKKI - ROKI 0-3

RoKi ja maalivahti Paavo Hölsä nollasivat Hokin Kajaanin perjantai-illassa. Hölsälle kauden ensimmäinen nollapeli irtosi 19 torjunnalla. Rovaniemeläisten maaleista vastasivat Niko Lahtinen, Kasperi Torikka sekä Rasmus Smedberg.

KETTERÄ - PELIITAT 4-6

Peliitat haki arvokkaat vieraspisteet kukistamalla Ketterän Imatralla. Peliitoilta onnistujia löytyi laajalta rintamalta sillä kaikki kuusi maalia syntyi eri pelaajien viimeisteleminä. Maalinteossa onnistuivat Vili-Jesper Koivula, Joel Kerkkänen, Matias Mustonen, Pasi Kouvalainen, Severi Lahtinen sekä Santtu Kinnunen. Ketterän maalintekijät perjantai-iltana Aku Kestilä, Roope Mäkitalo, Samuli Tanhua ja Mestiksen maalipörssin kärkinimi Rasmus Hämäläinen. Jasper Patrikaiselle Peliittojen maalissa 36 torjuntaa. Ketterän maalivahdeille kertyi ottelussa yhteensä torjuntoja 19 kappaletta (Tervo 13, Lipiäinen 6.)

SAPKO - JOKIPOJAT 1-0 (JA)

Talvisalossa ei maaleja nähty varsinaisella peliajalla. Tiukan kamppailun käänsi voitoksi lopulta kotijoukkue SaPKo. Joonas Savolainen karkasi alivoimalla ja viimeisteli tyylikkäästi ottelun voittomaalin ajassa 60:45. SaPKo-maalivahti Roope Urpolahdelle nollapeli 26 torjunnalla. Jokipojat joutuivat vaihtamaan maalilla aloittaneen Roope Taposen pois jo vähän ennen ensimmäisen erän puoliväliä. Taposelle torjuntoja ehti kertyä 3 kappaletta. Maaliin vaihdettu Kasperi Kotkaniemi koppasi puolestaan 28 kiekkoa.

TUTO - IPK 2-3

Marli Areenalla TUTO ja IPK ottivat toisistaan mittaa 2250 katsojan edessä. Kaikki vierasjoukkueen maalit syntyivät toisessa erässä vajaan kymmenen minuutin sisään. Kristian Afanasyev viimeisteli Mikko Juusolan hienosta esityöstä avausmaalin, toisen maalin upotti vauhdikkaan soolon päätteksi Ville Sippala ja 0-3-osuman niittasi Timi Lahtinen alivoimalla. TUTOlta tolppien väliin osuivat Jonne Jantunen ja Juho Mäkelä.


---
Julkaisija: