Maaleja, maaleja, maaleja - Keskiviikkona nähtiin neljä hattutemppua ja kauden ennätysyleisö

26.2.2020
Maaleja, maaleja, maaleja - Keskiviikkona nähtiin neljä hattutemppua ja kauden ennätysyleisö

Kuva: Darren Rose

Keskiviikkona nähtiin erittäin maalirikas kierros sekä yhteensä peräti neljä hattutemppua. Rovaniemellä RoKin ja Hermeksen välisessä ottelussa oli paikalla kauden ennätysyleisö 2720 katsojaa.

IPK - HOKKI 10-0

5-tien derby oli IPK:n näytöstä keskiviikkona. Ottelu päättyi kotijoukkueen murskavoittoon 10-0. Peli-Karhujen tehomiehinä hattutempun viimeistellyt Ville Sippala (3+1), Kristian Afanasyev (1+2), Mikko Juusola (0+3) ja kahden maalin mies Aleksi Honkanen. Maalinteossa onnistuivat myös Hugo Gallet (1+1), Juuso Nevalainen, Aleksi Hämäläinen sekä Valtteri Määttä. Tuomas Toloselle nollapeli irtosi 14 torjunnalla (7+5+2).

JOKIPOJAT - KEUPA HT 7-5

Mehtimäellä todistettiin Jokipoikien hieno nousu kolmen maalin takaa-ajoasemasta voittoon. Ärjypaidoilta huikeassa iskussa olivat Tatu Kokkola (3+2), Saku Kivinen (2+3) sekä Lassi Raitanen (1+3). Jussi Tammela viimeisteli 3-3-tasoitusosuman. Keuruulaisista Jesse Pelamo (2+1) ja Janne Väyrynen (2+1) osuivat kahdesti ja Konsta Keteli kertaalleen.

KETTERÄ - SAPKO 10-1

Ketterä takoi tylyt lukemat taululle SaPKoa vastaan. Ottelu päättyi 10-1. Roope Mäkitalo (3+1) ja Rasmus Hämäläinen (3+1) niittasivat ottelussa hatulliset maaleja ja Jaakko Lantta nousi Mestiksen pistepörssin kärkeen saalistamalla viisi syöttöpistettä keskiviikkoiltana. Arttu Rämölle neljä tehopistettä (1+3). Maalinteossa onnistuivat myös Jesse Hallikas, Joel Olkkonen sekä uransa ensimmäisen Mestis-maalinsa laukonut Valtteri Ojantakanen. Pässipaitojen illan ainoan maalin teki Matias Lainio.

ROKI - HERMES 3-5

Rovaniemellä RoKin ja Hermeksen välistä ottelua oli seuraamassa upeasti kauden ennätysyleisö 2720 katsojaa. Hermes kaivoi tiukan taistelun jälkeen täyden pistepotin. Riku Sihvonen (1+1), Oskari Uomala, Julius Reini, Henri Limma ja Jesper Ahlgren vierasjoukkueen maalareina. Joukkueen kultakypärä Eetu Paasovaaralle kaksi syöttöpistettä. Kotijoukkueen maalit viimeistelivät Ville Heikkinen (1+1), Kasper Elo (1+1) sekä Rasmus Smedberg. Niko Mikkolalle kaksi syöttöpistettä.

TUTO - KIEKKO-VANTAA 2-6

Kiekko-Vantaa haki arvokkaan voiton Kupittaalta. Lohipaitojen tolppien välissä Waltteri Ignatjew koppasi yhteensä 37 torjuntaa. Maalinteossa vierailta onnistuivat, kahdesti osunut Aleksi Halme, Oliver Kiljunen, Julius Valtonen, Roope Niskanen sekä Eetu Mäki. Harri Kainulaiselle ja Joel Sundille kaksi syöttöpistettä. Kotijoukkueen molemmat maalit viimeisteli tehokkaasti Mestis-taipaleensa aloittanut Alexander Nikulin.

Kooste keskiviikon hattutempuista:


---
Julkaisija: