Ville Kolppaselle yhden ottelun pelikielto

22.2.2020
Ville Kolppaselle yhden ottelun pelikielto

KOOVEEn maalivahti Ville Kolppaselle yhden ottelun pelikielto. Kolppaselle tuomittiin 5 + 20min. tappelusta 21.2. pelatussa TUTO - KOOVEE ottelussa.

Kurinpitopäätöksen perustelu

Pelaajalle tuomittiin jäällä iso rangaistus ja pelirangaistus tappelusta. Sääntökirjan 219 (Tappelu / maalivahti) i kohdan mukaan maalivahdille, joka kilpikäsineellään lyö vastustajaa pään, niskan tai kasvojen alueelle, tuomitaan ottelurangaistus.

Tilanteessa pelin olessa KOOVEE:n puolustusalueella syntyy maalin edustalla kiista KOOVEE:n maalivahti VIlle Kolppasen ja TUTO Hockeyn pelaaja Juho Mäkelän välillä. Saadun selvityksen mukaan Kolppanen lyö kiistan yhteydessä kilpikäsineellään vastustajaa pään alueelle. Näin kyseessä on rike, josta edellä kuvatun sääntökirjan kohdan perusteella tulee tuomita ottelurangaistus.

Edellä todettu huomioiden KOOVEE:n Ville Kolppaselle määrätään yhden (1) ottelun lisärangaistus.


---
Julkaisija: