Peliitat viime hetkien loppukirin kautta jatkoaikavoittoon

22.2.2020
Peliitat viime hetkien loppukirin kautta jatkoaikavoittoon

Kuva: Shaun Duncan

Peliitat nousi loppuhetkien kirin kautta jatkoaikavoittoon. Severi Lahtinen viimeisteli todella näyttävän osuman jatkoajalla. Lauantaina voittoihin myös Jokipojat ja

PELIITAT - ROKI 4-3 (JA)

Peliitat nousi viime hetkien tasoitusosumien myötä kahden maaliin takaa-ajoasemasta jatkoaikavoittoon. Jatkoajalla voittomaaliin viimeisteli, Matias Mustosen maukkaasta esityöstä, huikealla tavalla Severi Lahtinen (1+1). Lahtisen lisäksi Peliitoilta maalinteossa lauantaina onnistuivat Vili-Jesper Koivula, Joona Lankinen ja Matias Mustonen (1+2). Puolustaja Aapo Aholalle kaksi syöttöpistettä. Rovaniemeläisten maaleista vastasivat Rasmus Smedberg, Niko Lahtinen ja Kasperi Torikka.

KEUPA HT - JOKIPOJAT 1-3

Jokipojat vei täyden pistepotin Keuruulta. Ärjypaitojen maalit Esa Lehikoisen, Taavi Tialan ja Jesse Ruotsin (1+1) nimiin. KeuPa HT:n illan ainoan osuman viimeisteli Valtteri Kakkonen.

IPK - KETTERÄ 1-2

Kankaan montussa oli lähes täysi tupa seuraamassa IPK:n ja Ketterän lämmintä kohtaamista. Tiukka kamppailu päättyi lopulta vierasjoukkueen niukkaan voittoon. Ketterän maalintekijät. uran ensimmäisen Mestis-maalinsa vioimeistellyt Martin Mäkinen sekä kultakypärä Jaakko Lantta. Peli-Karhujen osuman viimeisteli avauserässä Aleksi Honkanen. Ketterän Maalivahti Santeri Lipiäinen torjui ottelussa yhteensä 30 (10+9+11) kertaa. Isäntäjoukkueen Henri Kiviaholle torjuntoja kertyi 22 (3+14+5).


---
Julkaisija: