Mikko Haaparanta väliaikaiseen pelikieltoon

22.2.2020
Mikko Haaparanta väliaikaiseen pelikieltoon

Ketterän Mikko Haaparanta väliaikaiseen pelikieltoon.

Otteluvalvoja on saattanut Mestiksen kurinpitoryhmän käsiteltäväksi rangaistustilanteen ottelusta Hokki - Ketterä (21.2.2020). Kyseisessä tilanteessa Ketterän Mikko Haaparannalle tuomittiin pieni rangaistus ja automaattinen käytösrangaistus päähän kohdistuneesta taklauksesta. Otteluvalvojan näkemyksen mukaan tilanteesta olisi tullut tuomita iso rangaistus ja pelirangaistus.

Kurinpitoryhmä asettaa Mikko Haaparannan väliaikaiseen pelikieltoon asian käsittelyn ajaksi. Pelaaja on toistaiseksi pelikiellossa väliaikaisen pelikiellon määräämispäivästä, kunnes kurinpitoryhmä on tehnyt päätöksen pelikiellon pituudesta. Pelikiellon pituus on kokonaisuudessaan sen mittainen minkä kurinpitoryhmä päätöksessään määrää. Kaikki ottelut, jotka pelaaja on jo pelikiellossa tapahtumapäivän ja kurinpitopäätöksen välissä lasketaan osana kärsittävää pelikieltoa.


---
Julkaisija: