RoKi viime sekunneilla tasoihin ja lopulta voittomaalikilpailun kautta voittoon

15.2.2020
RoKi viime sekunneilla tasoihin ja lopulta voittomaalikilpailun kautta voittoon

Kuva: Tommy Jokelainen

Lauantai-iltana kolme pistettä TUTOlle, Hermekselle ja SaPKolle. Voittomaalikilpailun kautta kaksi pistettä nappasivat RoKi ja Ketterä.

ROKI - KIEKKO-VANTAA 4-3 (VL)

Rovaniemellä tarjoiltiin viihdyttävä lauantai-illan kamppailu 1290 katsojan edessä. Ottelussa nähtiin dramaattinen loppu, kun vain kolme sekuntia ennen päätössummeria RoKin Niko Lahtinen onnistui toimittamaan kiekon maaliin ja vasta videotarkistuksen jälkeen maali hyväksyttiin. Ottelu venyi lopulta aina voittomaalikilpailuun asti ja lopullisen ratkaisun niittasi RoKin kultakypärä Kasper Elo. Varsinaisella peliajalla kotijoukkueelta Lahtisen lisäksi osuivat, komean soolon jälkeen Ville Heikkinen sekä kolmannen erän alussa maalannut Severi Paajanen. Lohipaitojen maaleista vastasivat Julius Valtonen, Aleksi Halme sekä Konsta Hirvonen. Harri Kainulainen oli syöttäjänä kaikissa Kiekko-Vantaan maaleissa.

HOKKI - TUTO 2-5

Kajaanissa pistepörssiä johtava Jarkko Harjula aloitti maalinteon viemällä isännät ylivoimalla johtoon, mutta seuraavat viisi maalia iski sitten turkulaisnippu. Erik Embrich (1+1), Valtteri Virtanen (uran 1. Mestis-maali), Juho Mäkelä, Jonne Jantunen (1+1) ja Alexander Nikulin maalintekijät. Jere Rouhiainen ja Mikke Levo napsivat kaksi syöttöpistettä. Kotijoukkueen Heikki Klemetti viimeisteli loppulukemiksi 2-5.

KEUPA HT - KETTERÄ 1-2 (VL)

Rovaniemen lisäksi myös Keuruulla voittaja haettiin voittomaalikilpailun kautta. Varsinaisella peliajalla maaleja saatiin odottaa kolmanteen erään asti. KeuPan Jani Siekkinen vei isännät johtoon ja ajassa 57:54 Ketterän Rasmus Hämäläinen tasoitti. Voittomaalikilpailussa ratkaisuosumasta vastasi Roope Mäkitalo. KeuPan maalilla Niko Parkkinen torjui 26 kertaa ja 17-vuotias maalivahtilupaus Juho Markkanen Ketterän maalilla 28 kertaa.

PELIITAT - HERMES 2-3

Heinolassa nähtiin tiukka vääntö joka päättyi vieraiden voittoon. Henri Limma, Oskari Uomala ja Wiljami Myllylä (1+1) Hermeksen maalintekijät. Vili-Jesper Koivula osui heti Peliitat-debyytissään ja kotijoukkueen toisesta osumasta vastasi Toni Hannukkala.

SAPKO - KOOVEE 5-2

SaPKo otti kolmannen peräkkäisen voiton kaatamalla KOOVEEn kotikaukalossaan 5-2. Teemu Lämsä, Joonas Savolainen, Matias Lainio, Tino Sirén ja Matias Mutikainen pässipaitojen maalareina lauantai-iltana. Bernard Isiguzolle ja Julius Marvalle kaksi syöttöpistettä. KOOVEElta maalinteossa onnistuivat, rankkarista osunut Anton Ollikainen sekä Otto Mäkinen.


---
Julkaisija: