IPK otti niskalenkin TUTOsta jatkoilla - Voittoihin myös K-Vantaa, Jokipojat ja Ketterä

14.2.2020
IPK otti niskalenkin TUTOsta jatkoilla - Voittoihin myös K-Vantaa, Jokipojat ja Ketterä

Kuva: Darren Rose

IPK:n sankarina kaksi maalia viimeistellyt tuore vahvistus Kristian Afanasyev. Ystävänpäivänä kolme pistettä taistelivat Kiekko-Vantaa, Jokipojat sekä Ketterä.

IPK - TUTO 3-2 (JA)

IPK:n ja TUTOn välinen ystävänpäivän kamppailu venyi jatkoajalle asti. Ratkaisun niittasi Peli-Karhujen tuore vahvistus Kristian Afanasyev. Uran ensimmäisen Mestis-maalinsa Afanasyev tyylitteli varsinaisella peliajalla. IPK:n avausmaalin ohjasi verkon perille Alex Olkinuora. Turkulaisista maaliverkkoa heiluttivat Niko Ahoniemi sekä Jonne Jantunen.

HOKKI - KIEKKO-VANTAA 1-4

Kiekko-Vantaa aloitti viikonlopun mittaisen vieraskiertueen voitolla Kajaanista. Lohipaitojen maaleista vastasivat, uran 200. Mestis-runkosarjaottelunsa pelannut Joonas Valkonen, Aleksi Halme, Julius Valtonen sekä Joel Sund. Harri Kainulainen saalisti kaksi syöttöpistettä. Hokin illan ainoan osuman viimeisteli Tuomas Komulainen.

JOKIPOJAT - KOOVEE 6-4

Joensuussa iskettiin ystävänpäivän kunniaksi yhteensä kymmenen osumaa. Ärjypaitojen tehomiehinä Tatu Kokkola (2+1), Erno Räisänen (1+1), Jussi Tammela (1+1) sekä Esa Lehikoinen (0+2). Maalinteossa onnistuivat myös Saku Kivinen ja Santeri Salmela. Paluun KOOVEE-paitaan tehnyt Eero Savilahti teki esityön kahteen tamperelaisten maaliin. Vieraiden maalit viimeistelivät Erik Ahopelto, Markus Västilä (1+1), Janne Seppänen (1+1) ja Otto Mäkinen.

Ketterä - Hermes 3-1

Ketterän maalilla debytoi uran ensimmäisen ottelunsa miesten sarjoissa pelannut 17-vuotias Juho Markkanen. Markkanen torjui voitto-ottelussa yhteensä 24 kertaa. Kotijoukkueen maalit viimeistelivät Mikko Haaparanta, Arttu Rämö sekä Mestiksen maalipörssin kärkinimi Rasmus Hämäläinen. Vieraiden illan ainoan osuman veivasi Juho Korhonen rankkarista.


---
Julkaisija: