IPK, RoKi, SaPKo ja TUTO voittoihin keskiviikkona

12.2.2020
IPK, RoKi, SaPKo ja TUTO voittoihin keskiviikkona

Kuva: Shaun Duncan

IPK, RoKi, SaPKo ja TUTO nappasivat kolme pistettä keskiviikkoillan Mestis-kierrokselta. Kokkolassa IPKn voittomaali syntyi ottelun viimeisellä minuutilla.

HERMES - IPK 2-3

Tiukka taistelu Hermeksen ja IPKn välillä ratkesi vasta ajassa 59:12, kun Ilkka Pikkarainen teki esityön ja Severi Immonen veivasi voittomaalin Peli-Karhuille. Muista IPKn maaleista vastasivat Henry Mäntylä sekä Janne Katosalmi. Kotijokkueelta maalinteossa onnistuivat Jerry Sammalisto ja Sampo Paulaharju.

ROKI - JOKIPOJAT 5-3

RoKin puolustaja Samuli Rahikainen osui kahdesti kotijoukkueen ottaessa tärkeät kolme pistettä 5-3-voitolla Jokipojista. Kolmen pisteen iltaa RoKilta viettivät Kasper Elo (1+2) sekä Niko Lahtinen (1+2). Myös Olli-Matti Järvelä osui maalipuiden väliin. Ärjypaitojen tehomiehinä, kaksi maalia viimeistellyt Taavi Tiala sekä kaksi syöttöpistettä saalistanut Teemu Siironen. Lassi Raitanen laukoi vieraiden illan avausmaalin.


SAPKO - KEUPA HT 4-2

Pässipaidat pitivät pisteet Talvisalossa 4-2-lukemin. SaPKon maalintekijöinä keskiviikkona Atte Karppinen, Tommi Laakso sekä kahdesti osunut Teemu Lämsä. Matias Lainiolle kaksi syöttöpistettä. KeuPa HT:n maalit olivat Janne Kumpulaisen ja Oskari Kalajanniskan käsialaa.


TUTO - PELIITAT 3-1

TUTO kukisti Peliitat Marli Areenalla maalein 3-1. Heti ottelun alussa Niko Ahoniemi vei turkulaiset johtoon. Seuraavaa maalia saatiinkin odottaa pitkään sillä 2-0-osuma syntyi Juho Mäkelän toimesta ajassa 54:55. Peliitat kavensi vielä Pasi Kouvalaisen tarkalla laukauksella. Laukauksen tarkkuutta esitteli vielä myös Alexander Nikulin, joka viimeisteli uransa ensimmäinen Mestis-osuman. Nikulinilla on nyt kasassa neljässä pelatussa ottelussa tehot 1+6.


---
Julkaisija: