Sihvonen latoi hatullisen maaleja Tampereella - Muilla paikkakunnilla varsinainen peliaika ei riittänyt ratkaisuihin

8.2.2020
Sihvonen latoi hatullisen maaleja Tampereella - Muilla paikkakunnilla varsinainen peliaika ei riittänyt ratkaisuihin

Kuva: Jarno Hietanen

Hermes oli tyly vieras lauantaina Hakametsässä. Riku Sihvonen iski tehot 3+1. Muilla paikkakunnnilla varsinainen peliaika ei riittänyt voittajien selvittämiseen.

KEUPA HT - SAPKO 3-4 (VL)

Keuruun viihdyttävässä lauantai-illassa voittaja haettiin pitkän kaavan mukaan voittomaalikilpailusta. Voittomaalikilpailussa lopullisen ratkaisun niittasi, myös varsinaisella peliajalla maalinteossa onnistunut Atte Karppinen. Pässipaidoilta Matias Rauvola osui kahdesti varsinaisella peliajalla. Molempiin Rauvolan maaleihin esityön tekivät Ville ja Mikko Petman. Kotijoukkueen maalintekijät Niki Huovinen, Aleksi Rutanen ja viimeisellä minuutilla tasoitusosuman viimeistellyt Patrik Siikanen.

KOOVEE - HERMES 2-6

Hermes oli tyly vieras Hakametsässä ottamalla selkeän voiton KOOVEEsta. Ottelun hahmo oli tehot 3+1 viimeistellyt hyökkääjä Riku Sihvonen. Sihvosen hattutempun lisäksi vieraiden maaleista vastasivat, kolmen pisteen iltaa viettänyt Eetu Paasovaara (1+2) sekä Oskari Uomala ja Henri Limma. Kotijoukkueen maalintekijät Juho Jokiharju ja Miro Nalli.


ROKI - HOKKI 3-2 (JA)

Rovaniemellä kotijoukkue RoKi nousi tappioasemasta lopulta jatkoaikavoittoon. Jatkoilla vierasjoukkueen Jarkko Harjula oli pariinkin otteseen lähellä ratkaista ottelun, mutta lopulta RoKin Niko Mikkola niittasi ratkaisun ajassa 61:42. Varsinaisella peliajalla kotijoukkueen maalit olivat Kasper Elon (1+1) sekä Miro Lehtimäen käsialaa. Ville Heikkiselle kaksi syöttöpistettä. Vierailta tolppien väliin osuivat Risto Mattila sekä Heikki Klemetti. Jesse Niskaselle kaksi syöttöpistettä.

TUTO - IPK 5-4 (JA)

Marli Areenalla tarjoiltiin viihdyttävä ja fyysinen kamppailu TUTOn ja IPK:n välillä. TUTO onnistui iskemään tasoitusmaalin ilman maalivahtia ajassa 58:40 Eetu Elon (1+2) toimesta ja lopulta voittomaalin jatkoajalla laukoi, paluun loukkaantumisen jälkeen tehnyt Mikke Levo. Turkulaisista osuivat myös Lassi Vanhatalo, Juho Virtanen (1+1) sekä uran ensimmäisen Mestis-maalinsa laukonut Eetu Vento. Alexander Nikulin namutteli kolme syöttöpistettä. Nikulin on pelannut kolme Mestis-ottelua ja yhteissaldona näistä 0+6. Peli-Karhujen maalit lauantaina Timi Lahtisen, Aleksi Honkasen, Ville Sippalan ja Lauri Huhdanpään nimiin. Jere-Matias Alaselle kaksi syöttöpistettä.


---
Julkaisija: