Hermes voittoon 2148 katsojan edessä - Myös IPK ja RoKi voittoihin

7.2.2020
Hermes voittoon 2148 katsojan edessä - Myös IPK ja RoKi voittoihin

Kuva: Andrea Lindvall

Hermes katkaisi tappioputkensa 2148 katsojan edessä Kokkolassa. Perjantai-iltana voittoihin myös IPK ja RoKi.

HERMES - SAPKO 5-2

Hermes katkaisi tappioputkensa perjantaina 2148 äänekkään katsojan edessä. Kotijoukkueelta maaliverkkoa heiluttivat Eetu Paasovaara, kahdesti osunut Samu Markkula (2+1), kauden ensimmäisen Mestis-ottelunsa pelannut Tino Metsävainio sekä Miika Tiihonen. SaPKolta osuivat Atte Karppinen ja Juuso Walli.

KIEKKO-VANTAA - IPK 2-3

Tikkurilan Trio Areenalla tarjoiltiin jännitysnäytelmä, jossa nähtiin dramaattinen loppuratkaisu. Kiekko-Vantaa onnistui iskemään kiekon maaliin ajassa 59:42. Maali kuitenkin hylättiin ja lohipaitojen Ville Rautialalle tuomittiin samassa ajassa 5 + 20 min. päähän kohdistuneesta taklauksesta. Peli-Karhuista maalinteossa Vantaalla onnistuivat Ilkka Pikkarainen ja kahdesti maalipuiden väliin kiekon toisessa erässä laittanut Mikko Juusola. Kiekko-Vantaan maalit Konsta Hirvoselle ja Harri Kainulaiselle.

ROKI - KEUPA HT 7-2

RoKi palasi voittojen tielle kukistamalla KeuPa HT:n maalein 7-2. Viljami Wacklin oli illan pistenikkarina tehoilla 1+3, kolmen pisteen iltaa viettivät Samuli Rahikainen (1+2) sekä Rasmus Smedberg (1+2). Miro Lehtimäki viimeisteli kaksi maalia. Muista kotijoukkueen maaleista vastasivat Niko Lahtinen ja Olli-Matti Järvelä. Keuruulaisten maalintekijöinä Patrik Siikanen ja Aleksi Rutanen.---
Julkaisija: