Leijona-työvaatteet Mestiksen pääyhteistyökumppaniksi

6.2.2020
Leijona-työvaatteet Mestiksen pääyhteistyökumppaniksi

Mestis ja Leijona-työvaatteet yhteistyöhön.

Mestis ja Leijona-työvaatteet ovat aloittaneet uuden yhteistyön, jossa hyödynnetään erityisesti Mestiksen ottelulähetysten voimakkaasti kasvanutta näkyvyyttä.

- Olemme painottaneet uudessa strategiassamme vastuullisuutta ja se oli hyvä lähtökohta yhteistyölle Leijona-työvaatteiden kanssa. Leijona-työvaatteet ovat suomalaisen fyysisen työn ikoneja, jotka kantavat läpinäkyvästi vastuunsa. Haluamme yhteistyökumppaneiksi yrityksiä, jotka ajattelevat kanssamme samalla tavalla ja haluavat aidosti olla osa yhteisöämme, toteaa Mestiksen Operatiivinen johtaja Olli Aro.

- Mestiksen Hengenpelastajaliiga on näyttävä esimerkki siitä, kuinka Mestis on onnistunut osoittamaan hyvällä tavalla urheilun voiman modernilla otteella. Leijona-työvaatteet haluaa tehdä yhteistä markkinointia juuri tämänkaltaisten toimijoiden kanssa, kertoo Leijona Group Oy:n Myyntijohtaja Seppo Aksila.

Leijona on vaatettanut fyysisten töiden ja vaativien olosuhteiden rautaiset ammattilaiset vuodesta 1954 alkaen. Leijona tarjoaa teollisuuden työ- ja suojavaatteita ajatuksella ihmiset ja turvallisuus ensin. Leijonassa konkretisoituu rautainen tietotaito turvallisuudesta – yritys on kulkenut pitkän matkan suomalaisen teollisuuden ytimessä.

Leijona-työvaatteiden hallinto, tuotekehitys, laadunvalvonta, asiakaspalvelu, varastotoiminnot ja jopa pienvalmistus on keskitetty Savonlinnaan. Ammattitaitomme on asiakkaidemme käytössä läpi tuotteiden elinkaaren, konsultoinnista kuljetuksiin ja profiloinnista pesulapalveluihin sekä vastuulliseen kierrättämiseen. Leijonan pitkä historia ja tekeminen perustuvat Suomeen ja suomalaisuuteen sekä hyvin tarkkoihin ja tiukkoihin eettisiin säädöksiin ja yhteiskuntavastuuseen.

Tutustu Leijona-työvaatteisiin klikkaamalla TÄSTÄ.


---
Julkaisija: