Juuso Mörsky KeuPa HT:n toimitusjohtajaksi

6.2.2020
Juuso Mörsky KeuPa HT:n toimitusjohtajaksi

Juuso Mörsky aloittaa KeuPa Hockey OY:n toimitusjohtajana helmikuussa.

KeuPa Hockey Oy:n toimitusjohtajana aloittaa kaksi edellistä vuotta seuran myynti- ja markkinointipäällikkönä toiminut Juuso Mörsky. Keväällä 2019 pelaajauransa lopettanut Mörsky, 30, aloittaa toimitusjohtajana helmikuusta 2020 lähtien.

Lapualta lähtöisin oleva Mörsky kiekkoili pelaajaurallaan useissa eri joukkueissa, niin Suomessa kuin ulkomailla. Juniorivuodet Mörsky pelasi Seinäjoella ja Jyväskylässä. JYPin juniorivuosien jälkeen vuosina 2010-2013 Mörsky edusti Vaasan Sportia, jonka jälkeen oli mukana nostamassa KeuPa HT:ta Mestikseen kaudella 2013-2014. Mörsky ehti edustaa KeuPa HT:ta kaikkiaan neljällä eri kaudella. Keupa HT:n ja Sportin lisäksi Mörsky on myös pelannut mm. ulkomailla yhdet kaudet norjalaisessa Kongsvingerissa ja itävaltalaisessa EC Bregenzerwaldissa.

Mörsky on pelaamisen ohella opiskellut Jyväskylän ammattikorkeakoulussa kansainvälisen kaupan tradenomiksi vuonna 2016, erikoistuen urheiluliiketoimintaan. Tutkintoon liittyvässä lopputyössä Mörsky tutki Mestis-jääkiekkoliigan toimitusjohtajien käsityksiä johtajuudesta.

- Peliuran viimeisinä vuosina minulle selkeni ajatus siitä, että haluan uran päättyessä jatkaa töitä jääkiekon parissa. Tämän pitäen mielessäni rakensin selvän kehityspolun itselleni, Mörsky kommentoi taustaansa KeuPa HT:n kotisivulla.

- Varsinkin viimeisen kahden vuoden aikana minulle on muodostunut hyvä kokonaiskäsitys meidän organisaatiostamme. Hallituksen kanssa olemme samaa mieltä siitä, mihin suuntaan haluamme KeuPa HT:ta viedä. Lähdemme nyt jatkamaan hyvää työtä ja kehittämään toimintaa edelleen, Mörsky jatkaa.

- KeuPa Hockeyn hallitus näki tärkeänä nimittää KeuPa Hockey Oy:lle toimitusjohtajan. Parin viime vuoden aikana operatiivista toimintaa on hoidettu ilman toimitusjohtajaa. Tämä järjestely on sitonut yhtiön hallitusta operatiiviseen toimintaan seuran pitkäaikaisen kehittämisen kustannuksella. Juusolla on taustansa ja osaamisensa puolesta erinomaiset edellytykset toimia seuran operatiivisena johtajana. Toimitusjohtajana Juuson odotetaan kehittävän niin seuran liiketaloutta kuin urheilupuolta, kommentoi KeuPa Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Antti Elo.

Toimitusjohtajan ohella KeuPa Hockey Oy:n hallitus panostaa liiketoiminnan kehitystyöhön nimittämällä Teemu Vesalan liiketoiminnan kehityspäälliköksi. Teemu Vesala on toiminut KeuPa HT:n organisaatiossa toiminnanjohtajana sekä asiakaspäällikkönä.

- Haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Pyrimme ensi kädessä kehittämään asiakassuhteitamme siten, että tarjoamme olemassa oleville asiakkaille aiempaa laajempia palveluita. Myöhemmin kuvaan tulevat myös uudet asiakkuudet ja palvelukokonaisuudet, kertoo Elo.

Lue lisää aiheesta KeuPa HT:n kotisivulta.---
Julkaisija: