Sjöholm iski hattutempun kärkikamppailussa

5.2.2020
Sjöholm iski hattutempun kärkikamppailussa

Kuva: Mika Tiira

Ketterä kaatoi KOOVEEn kärkikamppailussa maalein 5-2. Sebastian Sjöholm viimeisteli ottelussa hattutempun. Voittoihin keskiviikkona myös Peliitat, Jokipojat, TUTO Hockey ja KeuPa HT.

HERMES - PELIITAT 3-4

Peliitat haki arvokkaat vieraspisteet Kokkolasta keskiviikkona. Ottelun sankarina uran ensimmäiset kaksi maalia viimeistellyt Juuso Jämsen. Muista Peliittojen maaleista vastasivat Matias Mustonen ja Paavo Tyni. Kotijoukkueelta osuivat Riku Sihvonen, Henri Limma sekä Samu Markkula.

JOKIPOJAT - HOKKI 5-4

Jokipojat käänsi ottelun voitoksi kolmannessa erässä. Ärjypaitojen maalintekijät keskiviikkona kahdesti osunut Miro Väänänen sekä Lassi Raitanen, Taavi Tiala ja Saku Kivinen. Kivisen voittomaali syntyi ajassa 59:31. Joonas Larinmaalle ottelussa kolme syöttöpistettä. Vieraiden maaleista vastasivat Mikko-Matti Paakkola, uran ensimmäisen Mestis-maalinsa viimeistellyt Juho-Ville Kyllönen, Samu Pyykkönen sekä Risto Mattila. Mestiksen pistepörssiä johtava Jarkko Harjula kartutti pistetiliään kahdella syöttöpisteellä.

KETTERÄ - KOOVEE 5-2

Ketterä vei nimiinsä keskiviikkoillan kärkikamppailun. Sebastian Sjöholm viimeisteli hatun täyteen jo ajassa 37:23. Muut Ketterän maalit Roope Mäkitalon ja maalipörssin ykköspaikkaa pitävän Rasmus Hämäläisen (1+2) nimiin. Jaakko Lantta nakutteli kolme syöttöpistettä. Miro Nalli ja Jere Helenius viimeistelivät KOOVEEn maalit.

KIEKKO-VANTAA - TUTO HOCKEY 2-3

TUTO kampesi ottelussa ohi ja voittoon Juho Mäkelän kahdella kolmannen erän maalilla. Vieraiden ensimmäisen osuman viimeisteli Eetu Elo (1+1). Jere Karlsson kirjautti syöttöpisteet kaikkiin TUTOn maaleihin. Lohipaidoilta tolppien väliin osuivat, uran ensimmäisen Mestis-maalinsa laukonut Jack Glover sekä alivoimalla osunut Eetu Torpström.

KEUPA HT - ROKI 4-3

KeuPan ja RoKin välisestä tiukasta kamppailusta kotijoukkue taisteli täyden pistepotin. Ottelun käänsi lopulta KeuPan kaksi nopeaa kolmannen erän maalia. Kotijoukkueen maalit olivat Sakari Turtiaisen, Konsta Ketelin, Janne Väyrysen ja Justus Mikkosen käsialaa. Vierailta viimeistelyssä onnistuivat Eetu-Santeri Koivunen, Olli-Matti Järvelä sekä Ville Väinölä.


---
Julkaisija: