K-Vantaa tiedotti muutoksista valmennuksessa - Manninen vetovastuuseen loppukaudeksi ja myös ensi kauden päävalmentaja selvillä

5.2.2020
K-Vantaa tiedotti muutoksista valmennuksessa - Manninen vetovastuuseen loppukaudeksi ja myös ensi kauden päävalmentaja selvillä

Kuva: Shaun Duncan

Kari Haakana on vapautettu Kiekko-Vantaan päävalmentajan tehtävästään ja vetovastuun loppukaudeksi ottaa Jani Manninen. Kiekko-Vantaan päävalmentajana kaudella 2020–21 toimii Mika Niskanen.

Pudotuspelipaikasta taisteleva Kiekko-Vantaa on vapauttanut Kari Haakanan tehtävästään. Vetovastuun loppukaudeksi ottaa Jani Manninen. Apuvalmentajan nimen Kiekko-Vantaa julkaisee myöhemmin.

– Haluamme pitää pleijaritavoitteestamme kiinni ja päädyimme nyt tähän ratkaisuun. Pudotuspelit ovat meidän tavoite edelleen ja sen eteen teemme ihan kaikkemme, Kiekko-Vantaa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Kai Sointu kertoo Kiekko-Vantaan tiedotteessa.

– Kunnia-asia, että tähän kysyttiin ja pystyssä päin otan vetovastuun, vaikka tällaiset tilanteet ikäviä ovatkin. Meillä on paljon hyvää tässä taustalla ja paljon hyviä pelaajia, joten mielenkiinnolla laitan itseni peliin ja omalla osaamisellani pyrin joukkuetta auttamaan, kommentoi Jani Manninen.

Kiekko-Vantaan päävalmentajana kaudella 2020–21 toimii Mika Niskanen. 46-vuotias valmentaja on toiminut kolme edellistä kautta Jokereiden B-nuorten päävalmentajana. Niskanen luotsasi Jokerit B-nuorten Suomen mestariksi keväällä 2019 ja tuolloin hänet valittiin myös sarjan parhaaksi valmentajaksi.

– Mika on kokenut valmentaja jo ja tehnyt todella hyvää jälkeä junioreissa, josta osoituksena muun muassa viime kevään mestaruus. Hän on myös hyvä viemään nuoria pelaajia eteenpäin. Nyt on sopiva aika ottaa steppi eteenpäin ja olen todella tyytyväinen, että saatiin Mika meille, Kai Sointu kommentoi tulevan kauden valmentajavalintaa .

Lue lisää aiheesta Kiekko-Vantaan kotisivulta.

Mika Niskasen mietteitä tulevasta valmennuspestistä löydät puolestaan tästä.---
Julkaisija: