Tomas Westerlund KeuPa HT:n päävalmentajaksi kaudella 2020-2021

3.2.2020
Tomas Westerlund KeuPa HT:n päävalmentajaksi kaudella 2020-2021

Kuva: Mape Ranta

Tomas Westerlund KeuPa HT:n päävalmentajaksi tulevalla kaudella.

KeuPa HT:ssa toista kauttaan apuvalmentajana toimiva Tomas Westerlund siirtyy joukkueen päävalmentajaksi kaudesta 2020-2021 alkaen. KeuPa HT on solminut Westerlundin, 28, kanssa 1+1 vuotisen sopimuksen. Jälkimmäinen vuosi on seuraoptio.

- Katsomme että "Tomppa" on oikea ratkaisu meille kokonaisuuden kannalta. KeuPa HT haluaa pärjätä Mestiksessä vuodesta toiseen ja samalla kehittää toimintaa entistä ammattimaisempaan suuntaan. Tomaksella on kokemusta Mestiksestä nyt parin vuoden ajalta, joten hän tuntee sarjan ja sen mitä pärjääminen siinä vaatii. Näemme myös, että hän on jo tässä kohta parin vuoden ajan kehittänyt osaamistaan, joten hän on valmis päävalmentajan vastuuseen, kommentoi keuruulaisjoukkueen hallituksen puheenjohtaja Antti Elo KeuPan tiedotteessa.

- Päävalmentajaksi siirtyminen oli alustava suunnitelma, kun Keuruulle viime kaudeksi tulin. Olenkin todella tyytyväinen, että seurajohto halusi jatkaa yhteistyötä. Olen tykännyt olla Keuruulla ja ihmiset täällä ovat mahtavia. Keuruu on loistava paikka asua ja kehittyä sekä valmentajana että ihmisenä, kertoo Tomas Westerlund.

Lue lisää aiheesta KeuPa HT:n kotisivulta.---
Julkaisija: