Mestiksen tammikuun All Stars-kentällinen

3.2.2020
Mestiksen tammikuun All Stars-kentällinen

Kuva: Jarno Hietanen

Mestiksen tammikuun All Stars -kentällinen on valittu.

Maalivahdiksi kentälliseen valittiin SaPKo:n Oskari Salminen, jonka torjuntaprosentti tammikuussa oli 95,24. Salminen torjui voitot kaikista seitsemästä aloittamastaan ottelusta ja torjui yhden nollapelin. Maaleja 20-vuotiaan veskarin selän taakse tehtiin koko kuukauden aikana yhteensä vain 10.

Pakkeina on tuttu pari joulukuun kentällisestä. Peliittojen Aapo Ahola (tammikuussa 10 ottelua 3+6=9, +5) sekä pakkien pistepörssiä johtava KOOVEEn Jimi Kuronen (9 ott. 3+8=11, +2). Molempien pistetahti on vain kiihtynyt kauden edetessä.

Hyökkääjinä kentällisessä ovat kuukauden pelaajaksi valittu TUTOn Juho Virtanen (10 ott. 6+8=14), KeuPa HT:n Janne Kettunen (8 ott. 5+8=13) sekä KOOVEEn Janne Seppänen (10 ott. 7+8=15).


---
Julkaisija: