Juuso Hahl aloittaa KOOVEEn päävalmentajana ensi kaudella

3.2.2020
Juuso Hahl aloittaa KOOVEEn päävalmentajana ensi kaudella

Tampereen KOOVEE on solminut kaksivuotisen valmentajasopimuksen Juuso Hahlin kanssa.

Tampereen KOOVEE on solminut kaksivuotisen valmentajasopimuksen mikkeliläisen Juuso Hahlin kanssa. Nyt neljättä kauttaan Jukureiden liigajoukkueen valmennustiimissä mukana oleva Hahl aloittaa uuden pestinsä elokuun alusta. Hahlilla on myös kokemusta tamperelaisesta valmennuskulttuuristaan, sillä hän on aikaisemmin valmentanut Tapparan juniorijoukkueita yhdeksän kauden ajan.

-Tuntui, että tämä on juuri oikea aika minulle hypätä Mestikseen päävalmentajaksi. Vielä kun paikkakunnaksi valikoitui Tampere, jota pidän toisena kotikaupunkina, oli sekä ajankohta että ympäristö erittäin sopiva siirrolle, kertoi Hahl päätöksestään vaihtaa Liigasta Mestikseen.

Hahl näkee Mestiksen erittäin tärkeänä sarjana, niin pelaajakehityksen kuin valmentajienkin kehittymisen kannalta. Varsinkin Tampereen alue tuottaa niin paljon junioreita, joiden kehitysvaiheeseen Mestis sopii mainiosti matkalla liigakiekkoilijaksi. Myös oman uransa kannalta hän osaa arvostaa mahdollisuutta valmentaa Mestiksessä.

- Tämä on luonnollinen porras ylöspäin urallani. Niin monta vuotta olen junioreita valmentanut ja nyt neljä kautta Liigassa apuvalmentaja, että on aika ottaa askel eteenpäin. Porras portaalta edetään ja kyllä pitkän tähtäimen tavoitteenani on joskus olla päävalmentajana Liigassa.

Lue lisää aiheesta KOOVEEn kotisivulta.


---
Julkaisija: