Juho Virtanen Mestiksen kuukauden pelaaja

3.2.2020
Juho Virtanen Mestiksen kuukauden pelaaja

Kuva: Shaun Duncan

TUTO-hyökkääjä Juho Virtanen on valittu Mestiksen tammikuun pelaajaksi.

TUTO Hockeyn hyökkääjä Juho Virtanen on valittu Mestiksen tammikuun pelaajaksi. Tammikuun kymmenessä ottelussa Virtanen nakutteli yhteensä 14 pistettä (6+8).

- Onhan se tietysti hieno saavutus tulla valituksi kuukauden pelaajaksi. Tammikuu meni kyllä tosi hyvin. Ollaan saatu Ekin (Embrich) ja Elon kanssa peli kulkemaan hienosti ja sitä kautta on tullut tulosta. Tyytyväinen täytyy olla siihen että peli kulkee. Itseluottamus on koko ketjulla kasvanut onnistumisten myötä, kommentoi 24-vuotias hyökkääjä henkilökohtaista tunnustusta.

TUTO on tällä hetkellä sarjassa kuudentena ja matkaa pudotuspelien kotietuun oikeuttavaan neljänteen sijaan on vain kolme pistettä.

- Ollaan parannettu koko joukkueena peliä. Suunta on hyvä, mutta tietysti on vielä parannettavaakin. Puolustuspään peliä ja erikoistilannepelaamista pitää ainakin kehittää, koska ne tulevat vielä korostumaan tässä loppukaudesta.

Turkulaiset saivat riveihinsä kokeneen vahvistuksen, kun yli 400 KHL-ottelua pelannut Alexander Nikulin liittyi joukkueen vahvuuteen viime viikolla.

- Mitä olen treeneissä ja nyt yhdessä pelissä nähnyt, niin kyllä hän on tosi iso vahvistus joukkueelle. Taitoa löytyy niin paljon, että tulosta varmasti syntyy, Virtanen kehuu.

TUTOn pelit jatkuvat keskiviikkona Tikkurilassa Kiekko-Vantaata vastaan ja kotikaukalossa TUTO pelaa seuraavaksi lauantaina 8.2. IPK:ta vastaan.

- Vielä loppuun pitää tietysti sanoa erityisterveiset ja kiitokset ketjukavereille, heittää Virtanen.


---
Julkaisija: