Ilkka Pikkaraisella ja Aleksi Hämäläisellä viiden pisteen ilta

31.1.2020

Kuva: Darren Rose

Ilkka Pikkarainen ja Aleksi Hämäläinen viettivät viiden tehopisteeen iltaa IPK:n kukistaessa KOOVEEn 8-4. Perjantai-iltana voittoihin myös Ketterä, KeuPa HT sekä SaPKo.

IPK - KOOVEE 8-4

Iisalmessa nähtiin perjantai iltana Ilkka Pikkaraisen ja Aleksi Hämäläisen show. Pikkaraiselle ottelussa tehot 1+4 ja Hämäläiselle 2+3. Kotijoukkueelta kolme pistettä nakuttelivat, uran kaksi ensimmäistä Mestis-maaliaan viimeistellyt Leevi Aaltonen (2+1) sekä puolustaja Saku Kinnunen 1+2. Jere-Matias Alanen viimeisteli kaksi maalia. KOOVEEn maaleista vastasivat Janne Seppänen (1+1), Jimi Kuronen (1+1), Otto Mäkinen (1+1) sekä Elias Laitamäki.

HERMES - KETTERÄ 0-6

Ketterä oli tyly vieras ja nollasi kotijoukkueen Kokkolassa. Vieraiden maaleista vastasivat kaksi kertaa osunut Arttu Rämö (2+1), uran ensimmäisen Mestis-maalinsa viimeistellyt Jesse Viskari sekä Roope Mäkitalo, Rasmus Hämäläinen ja Sebastian Sjöholm. Jaakko Lantalle ja Joel Olkkoselle kaksi syöttöpistettä.
Samuli Tervolle nollapeli 20 torjunnalla.

KIEKKO-VANTAA - KEUPA HT 3-8

KeuPa HT haki täyden pistepotin Trio Areenalta. Vieraiden tehomiehinä Janne Väyrynen (1+2), Niki Huovinen (2+0), Justus Mikkonen (2+0), Jani Siekkinen (1+1), Janne Kettunen (0+2) sekä Sakari Turtiainen (0+2). Maalinteossa KeuPalta onnistuivat myös Jesse Pelamo sekä Porvoon Huntersista yhden ottelun lainalla ollut Joakim Kukkonen. Lohipaitojen maalit olivat Harri Kainulaisen (1+1), Oliver Kiljusen ja Joonas Valkosen käsialaa.

SAPKO - PELIITAT 2-1

Perjantain kierroksen vähämaalisin taistelu nähtiin Talvisalossa. Kotijoukkue iski molemmat maalinsa ottelun avauserässä. Ensin osui Niko Kivelä ja 3 sekuntia ennen erän päättymistä Juuso Forsström. Leevi Tukiainen viimeisteli Peliittojen maalin ottelun toisessa erässä. Pässipaitojen maalivahti Oskari Salmiselle 23 torjuntaa (12+7+4) ja vieraiden maalivahti Sami Sunille 20 torjuntaa (9+6+5).