RoKi ja Hokki aloittivat vieraskiertueensa voitoilla - Seppänen ja Hölsä joukkueidensa sankareina

24.1.2020
RoKi ja Hokki aloittivat vieraskiertueensa voitoilla - Seppänen ja Hölsä joukkueidensa sankareina

Kuva: Suomen Jääkiekkoliitto

Hokki ja Roki aloittivat viikonlopun vieraskiertueensa voitoilla. Hokin Teemu Seppänen koppasi 34 torjuntaa ja RoKin Paavo Hölsä torjui 39 kertaa. KOOVEE voitti KeuPa HT:n jatkoajalla ja pitkän voittomaalikilpailun päätteeksi Ketterä kaatoi TUTOn.

KOOVEE - KEUPA HT 4-3 (JA)

KOOVEEn ja KeuPa HT:n välisen ottelun voittaja ratkesi jatkoajalla. Anton Ollikainen viimeisteli voittomaalin Jimi Kurosen ja Otto Mäkisen (0+2) esityöstä ajassa 60:46. Varsinaisella peliajalla tamperelaisten maalit viimeistelivät kaksi kertaa osunut Roby Järventie sekä Jesper-Juhani Ilvessuo. Vierasjoukkueen maalit olivat Sakari Turtiaisen, Patrik Siikasen ja Janne Kumpulaisen käsialaa.

KIEKKO-VANTAA - HOKKI 1-3

Hokki ryösti arvokkaat vieraspisteet Tikkurilan Trio Areenalta. Vierasjoukkueen suurin sankari oli 34 kertaa torjunut Teemu Seppänen. Hokin maalit Sami Tammisen, Samu Pyykkösen ja Tuomas Ahtosen nimiin. Lohipaitojen ainokaisen viimeisteli Julius Valtonen.

HERMES - ROKI 1-3

RoKi avasi kolmen pelin vieraskiertueensa voitolla Kokkolassa. Kaksi RoKin kolmesta maalista syntyi jo ottelun avauserässä. Ensin osui Olli-Matti Järvelä ja noin kymmenen minuuttia myöhemmin Samuli Rahikainen. Ville Väinölä vastasi vieraiden kolmannesta osumasta. Erinomaisesti RoKi-maalilla torjunut Paavo Hölsä oli minuutin ja 59 sekunnin päässä nollapelistä. Ottelun loppuhetkillä kotijoukkueen kavennuksen punnersi Miika Tiihonen. Hölsälle ottelussa yhteensä 39 torjuntaa.

KETTERÄ - TUTO 2-1 (VL)

Ketterän ja TUTOn välisessä kamppailussa voittajaa haettiin todellakin pitkän kaavan mukaan. Voittomaalikilpailussa vasta 13. kierros toi ratkaisun Samuli Tanhuan onnistuttua viimeistelyssä. Varsinaisella peliajalla maalinteosta vastasivat TUTOn Eetu Elo ja Ketterän Jaakko Lantta. TUTOn Conrad Mölder torjui ottelussa 36 kertaa (12+15+6+3) ja Santeri Lipiäinen Ketterän maalilla 22 kertaa (6+8+8+0).


---
Julkaisija: